Ολυμπιακός: Αμφίβολη η συμμετοχή του Ντουντού στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009 19:34
A- A A+

Αιμάτωμα στον αριστερό μηρό έχει ο Ντουντού και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα εξαρτηθεί από τις επόμενες προπονήσεις. Λεονάρντο και Φετφαζίδης γυμνάστηκαν με την υπόλοιπη ομάδα. Φήμες για Ζίκο και Φλαμένγκο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε περαιτέρω έλεγχο και διαπιστώθηκε πως έχει ένα αιμάτωμα στον αριστερό μηρό και η συμμετοχή του στο ματς με τον ΠΑΣ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Οι Λεονάρντο και Φετφαζίδης επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ Ντιόγκο, Γκαλέτι και Ντάρμπισιρ ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Παναγόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:30.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Φλαμένγκο, Ντελέιρ Ντουμπρόσκ, τόνισε στην εφημερίδα «El Dia»: «Ακόμη ελπίζω να φέρω τον Ζίκο στη Φλαμένγκο. Με την σπουδαία του διεθνή εμπειρία θα ήταν εξαιρετικός μάνατζερ για την ομάδα».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις