Η ενδεκάδα της Εθνικής

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009 19:42
A- A A+

Με τον ¶γγελο Χαριστέρα στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί τελικά η Εθνική ομάδα στην μεγάλη αναμέτρηση με την Ουκρανία στο Ντόνετσκ.

Την απόφαση να χρησιμοποιήσει τον ¶γγελο Χαριστέα στην αρχική ενδεκάδα αντί του Φάνη Γκέκα πήρε ο Ότο Ρεχάγκελ ενώ οι υπόλοιποι δέκα είναι οι ίδιοι με την πρώτη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα και Σπυρόπουλος στα δύο άκρα της άμυνας ενώ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής οι Μόρας, Κυργιάκος και Παπασταθόπουλος.

Καραγκούνης και Κατσουράνης θα δεσπόζουν στο χώρο του κέντρου με τον Σαμαρά σε ρόλο αριστερού μεσοεπιθετικού και τον Σαλπιγγίδη στη δεξιά πτέρυγα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Χαριστέας.

Στον πάγκο θα καθίσουν οι Σηφάκης, Τζιόλης, Πλιάτσικας, Νίνης, Μήτρογλου, Γκέκας, Μάκος ενώ, όπως γίνεται αντιληπτό, εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Αβραάμ Παπαδόπουλος και οι νεοφερμένοι Τζαβέλας και Γκαλίτσιος.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μόρας, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Χαριστέας.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις