Ουκρανία-Ελλάδα: Η κριτική των διεθνών

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009 22:10
A- A A+

H κριτική των Ελλήνων διεθνών στην αναμέτρηση με την Ουκρανία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που έφερε τη θριαμβευτική πρόκριση.

Αλέξανδρος Τζόρβας: Ανίκητος! Με εξαιρετικά αντανακλαστικά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού εξουδετέρωσε όλα τα μακρινά επικίνδυνα σουτ των Ουκρανών και διατήρησε το υπερπολύτιμο μηδέν στην εστία του.

Νίκος Σπυρόπουλος: Αρκετά θετική η παρουσία του από τα αριστερά. Ήταν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ δημιούργησε πολλά προβλήματα με τις ανόδους του.

Βαγγέλης Μόρας: Με φόρα από την εξαιρετική του εμφάνιση στην πρώτη αναμέτρηση, ο αμυντικός της Μπολόνια ήταν για ακόμα μια φορά απροσπέλαστος. Πραγματοποίησε υπερπροσπάθεια να τελειώσει τον αγώνα καθώς από το 80ο λεπτό είχε πρόβλημα τραυματισμού.

Λουκάς Βύντρα: Κάτι παραπάνω από θετική η παρουσία του. Ανέκοψε πολλές προσπάθειες των Ουκρανών από τα δεξιά ενώ μετά τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου μετατέθηκε στην τριάδα των κεντρικών αμυντικών.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: ¶τυχος ο αμυντικός της Τζένοα. Ξεκίνησε ζεστός, όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο ημίωρο με τραυματισμό.

Σωτήρης Κυργιάκος: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έθεσε ουσιαστικά εκτός αγώνα τον Αντρέι Σεφτσένκο. Είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις και με την εμπειρία του ενέπνεε σιγουριά στα μετόπισθεν.

Kώστας Κατσουράνης: Ξεκίνησε άσχημα αφήνοντας χώρους στους Ουκρανούς στη μεσαία γραμμή, όμως όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση του και καθοδηγούσε με μαεστρία τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Γιώργος Καραγκούνης: Με τη γνωστή μαχητικότητα του ο «τυπάρας» έδωσε και τη ψυχή του με ασταμάτητο τρέξιμο για την μεγαλειώδη πρόκριση.

Γιώργος Σαμαράς: Ουσιαστικός ο άσος της Σέλτικ. Κρατούσε ιδανικά την μπάλα στην επίθεση ενώ με μια άψογη κάθετη μπαλιά έδωσε την ευκαιρία στον Σαλπιγγίδη να πετύχει το γκολ της πρόκρισης.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Ο «χρυσός» σκόρερ της Εθνικής ομάδας. Έστειλε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα τελικά του Μουντιάλ. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

¶γγελος Χαριστέας: Πολύ καλός. Αν και ανέτοιμος έδωσε πολλές μάχες μπροστά. Αντικαταστάθηκε λόγω της κούρασης στην επανάληψη.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις