Πιλάβιος: Ανεπανάληπτος θρίαμβος

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009 22:29
A- A A+

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής ΠΙλάβιος, κάτι που ήταν εμφανές στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δήλωσε:

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω το κλίμα που επικρατεί. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για αυτόν τον ανεπανάληπτο θρίαμβο. Πίστεψαν πολύ στον εαυτό τους. Το έβλεπα αυτές τις τρεις μέρες που ήμασταν εδώ και τελικά πανηγυρίσαμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Αυτή η ομάδα που τόσα έχει ακούσει κατάφερε να αποκλείσει στην Ουκρανία στο σπίτι της.

Στα αποδυτήρια αυτή τη στιγμή δεν μιλάει κανείς, όλοι αγκαλιάζονται, φιλιούνται και πανηγυρίζουν.

Ο στόχος επετεύχθη. Ο στόχος ήταν να πάμε στη διοργάνωση. Είτε ως πρώτοι είτε μέσω των μπαράζ ο στόχος ήταν να πάμε στο Μουντιάλ και το πετύχαμε.

Είναι μία μεγάλη κληρονομιά το 2004. Η ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να κερδίζει κάθε ομάδα σε οποιαδήποτε έδρα. Θα δούμε τους αντιπάλους μας, θα τους μελετήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει στη Νότια Αφρική.

Τα πριμ είναι οικογενειακό θέμα. Αν θέλετε να τοποθετηθώ ξανά για τον Ότο Ρεχάγκελ. Θα το πω άλλη μία φορά. Ο άνθρωπος που μας οδήγησε εδώ είναι ο Ότο Ρεχάγκελ και δεν θα πρέπει να τον μηδενίσουμε. Στην Ελλάδα το συνηθίζουμε».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις