Πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ και για την Πορτογαλία

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009 00:27
UPD:02:13
A- A A+

Η Πορτογαλία μετά το πρώτο παιχνίδι με την Βοσνία πήγε υποψιασμένη για το τι κινδύνους μπορεί να αντιμετωπίσει αν υποτιμήσει τον αντίπαλό της, δεν το έκανε και με το ίδιο σκορ (1-0) πήρε την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Οι Βόσνιοι συνέχισαν με τον ίδιο τρόπο που τελείωσαν το παιχνίδι στο «Ντα Λουζ». Πώς; Με δοκάρι. Ο Ντζέκο στο 16' δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Εντουάρντο.

Ο παίκτης της Βόλφσμπουργκ σκόραρε στο 47' όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγο αργότερα η Πορτογαλία έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των γηπεδούχων, καθώς ο Νάνι βρήκε όμορφα τον Ραούλ Μεϊρέλες, που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση πρόκριση.

Η Βοσνία τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού στο 76' ο Σαλίχοβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Οι συνθέσεις:

Βοσνία: Χάσαγκιτς, Πάντζα, Μπαϊράμοβιτς (82' Μπερμπέροβιτς), Γιάχιτς, Μεντουνγιανίν (46' Μουσλίμοβιτς), Ιμπριτσιτς, Τζέκο, Ναντάρεβιτς, Ιμπίσεβιτς, Σαλίχοβιτς, Πιάνιτς

Πορτογαλία: Εντουάρντο, Μπρούνο Αλβες, Πάουλο Φερέιρα, Ντούντα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Τιάγκο, Λιέντσον (90+1' Μιγκέλ Βελόζο), Σιμάο (80' Ντέκο), Πέπε, Ραούλ Μεϊρέλες, Νάνι (73' Εντίνιο)

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις