Την άλλη Παρασκευή η κεντρική συγκέντρωση της Ντ. Μπακογιάννη

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009 15:19
A- A A+

Την επόμενη Παρασκευή 27/11, στις 19:30, στην πλατεία Κοτζιά, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως ανακοίνωσε ο εκτελών χρέη εκπροσώπου της υποψήφιας για τη προεδρία της ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου (πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ).

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Οικονόμου εκτίμησε πως η δυναμική της υποψηφιότητας του Α. Σαμαρά έχει αγγίξει τα πάνω όριά της.

Παράλληλα, τόνισε ότι η υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη κάθε άλλο παρά στηρίζεται σε μηχανισμούς. «Οι μηχανισμοί είναι αλλού, κάνουν χυδαίες επιθέσεις, το σύστημα ΠΑΣΟΚ δίνει τα ρέστα του, για να αποτρέψει την εκλογή της Ντόρας Μπακογιάννη», υποστήριξε και κάλεσε όλους, εντός κι εκτός ΝΔ, να καταδικάσουν αυτές τις επιθέσεις.

Σε ερώτηση, αν το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» για το οποίο κάνει λόγο, στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι «το σύστημα ΠΑΣΟΚ είναι εμφανές ότι δεν επιθυμεί την εκλογή της Ντόρας Μπακογιάννη στην ηγεσία της ΝΔ». «Αρκεί κανείς να δει ποιό σύστημα και ποιοί μηχανισμοί πολέμησαν λυσσαλέα την κυβέρνηση της ΝΔ και θα διακρίνει πλήρη ταυτότητα απόψεων και σε ό,τι αφορά την τοποθέτησή τους για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ», σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή