Σαμαρά στηρίζει ο Χρ. Φώλιας

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009 15:33
A- A A+

Υπέρ της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά τάχθηκε με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Χρήστος Φώλιας, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη να περιφρουρηθεί η ενότητα της ΝΔ.

«Στέκομαι στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, γιατί πιστεύω ακράδαντα σε μια Νέα Δημοκρατία που θα είναι ενωμένη σαν μια γροθιά, θα έχει ταυτότητα, θα έχει καθαρές θέσεις και θα μπορεί να ξαναδώσει την ελπίδα στην Ελλάδα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Φώλιας.

Όπως επισημαίνει, «κάθε στέλεχος της παράταξης χρωστάει να διαφυλάξει τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία του, αντί να τη θυσιάζει αλόγιστα στον βωμό της σπέκουλας για την "επόμενη μέρα"».

«Όλοι οι υποψήφιοι Πρόεδροι είναι άξιοι της εκτίμησης και του σεβασμού μας», τονίζει, «γι αυτό και οφείλουμε να τους διαφυλάξουμε από υπερβολικές και ανοίκειες δικές μας τοποθετήσεις και αντιδράσεις».

Εξηγώντας τέλος την απόφασή του να ταχθεί ανοικτά υπέρ του Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Φώλιας υπογραμμίζει:

«Όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να περιφρουρήσουμε την ενότητα, τη σύνθεση, την κοινή προοπτική ... Όχι κρύβοντας τις επιλογές μας, αλλά διατυπώνοντας ανοιχτά, καθαρά και με πολιτικούς όρους την άποψή μας. Ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη και τη διαφορετική επιλογή είναι μια μεγάλη δημοκρατική κατάκτηση που θα επιτρέψει στο κόμμα μας να βγει πιο δυνατό, πιο ενισχυμένο και πιο σύγχρονο μέσα από αυτή τη διαδικασία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή