Μουντιάλ: Επανάληψη του αγώνα με τη Γαλλία ζητάει η Ιρλανδία

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009 20:33
A- A A+

Την επανάληψη του παιχνιδιού μεταξύ της Ιρλανδίας και της Γαλλίας ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι μέσω του εκτελεστικού διευθυντή τους, Τζον Ντιλέινι.

Οι Ιρλανδοί έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, με αποκορύφωμα το γκολ της Γαλλίας, όπου είχε προηγηθεί χέρι του Ανρί. Ο κ. Ντιλέινι έχει την αρμοδιότητα και την άδεια να κατευθυνθεί στη FIFA προκειμένου να ζητήσει επανάληψη του παιχνιδιού.

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιρλανδίας θα παραπονεθεί στη FIFA για τη διαιτησία του αγώνα με τη Γαλλία που οδηγούσε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το βίντεο δείχνει καθαρά την παράβαση.

Ο Τιερί Ανρί ακουμπάει τη μπάλα με το χέρι στην παράταση του αγώνα και είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Από τη στιγμή που ο διαιτητής δεν σταμάτησε τη ροή του αγώνα, έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Πλέον, καλούμε τη FIFA να εξετάσει το ενδεχόμενο να επαναληφθεί το παιχνίδι. Η παράβαση έγινε γνωστή μετέπειτα από τον διαιτητή, τον παρατηρητή, τους βοηθούς, αλλά και από την ίδια της Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις