Κριτική Νικοπολίδη στον ΠΑΟ για παροπλισμό Μάντζιου - Τζιόλη

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009 23:39
A- A A+

Ο Αντώνης Νικοπολίδης εξύμνησε την πορεία της Εθνικής ομάδας, έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τζόρβα, ενώ δεν παρέλειψε να κριτικάρει τον Παναθηναϊκό για τον παροπλισμό του Μάντζιου και του Τζιόλη.

Μέρος των όσων δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης στον ΑΝΤ1:

Για την πρόκριση στο Μουντιάλ: «Είναι μια ιστορική πρόκριση. Μεγάλη επιτυχία τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα είναι κάτι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια του να σταθεί στα πόδια του. Τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν μέσα από τέτοιες επιτυχίες».

Για τους στόχους της Εθνικής στη διοργάνωση: «Επιδίωξη, νομίζω, όλων είναι να πάμε εκεί για το καλύτερο. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο να το πάρουμε. Πρέπει, όμως, να είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τον Αλέξη Τζόρβα: «Ο Αλέξης χθες ήταν πολύ καλός, σταθερός και σίγουρος. Μαζί με την άμυνα και τον Σαλπιγγίδη ήταν οι κορυφαίοι. Πάντως, όλη η ομάδα είχε ψυχή, την ψυχή του Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του: «Έχω κάνει τις επιλογές μου. Εξάλλου θα ήταν άδικο για τα παιδιά που ιδρώνουν δύο χρόνια τώρα, για τον ύπνο τους, το άγχος τους. Αξίζουν να πάνε τα παιδιά που ήταν εκεί».

Για την αντιμετώπιση των Τζιόλη και Μάντζιου: «Δεν μπορεί ο Τζιόλης ή ο Μάντζιος, που κατά καιρούς υπολογίζονταν από την Εθνική, να μην αγωνίζονται στην ομάδα τους. Τέτοιοι παίκτες πρέπει να βρίσκονται στα πλάνα των συλλόγων τους, για να έχει ο ομοσπονδιακός προπονητής πιο πολλές επιλογές».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις