F1: Νέα σενάρια για Σουμάχερ

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 18:59
A- A A+

Νέα σενάρια εμφανίστηκαν στο προσκήνιο περί της επιστροφής του Μίκαελ Σουμάχερ στην αγωνιστική δράση, έπειτα από απουσία δυο χρόνια, καθώς γίνεται λόγος ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Mercedes GP, που αγόρασε πρόσφατα το 75% των μετοχών της νυν παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Brawn GP.

Η Mercedes αγόρασε πριν από λίγες μέρες το 75% της παγκόσμιας πρωταθλήτριας για το 2009, Brawn GP, όμως με δεδομένο ότι ο Ρούμπενς Μπαρικέλο πήγε στη Williams και ο Τζένσον Μπάτον στη McLaren, στη γερμανική, πλέον, ομάδα αναζητούν το οδηγικό τους δίδυμο για το 2010.

Αρχικά, είχε γίνει λόγος ότι θέλουν να έχουν δυο Γερμανούς οδηγούς στα μονοθέσιά τους και τώρα υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Μίκαελ Σουμάχερ να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Mercedes GP για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις πίστες, ύστερα από απουσία δυο χρόνων από αυτές.

Συγκεκριμένα, αυτό αναφέρεται, κυρίως, από το βρετανικό Τύπο, όμως αν ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πει για ακόμα μια φορά το ναι, τότε θα πρέπει να κοιτάξει τη φυσική του κατάσταση, καθώς ο τραυματισμός του στο λαιμό δεν του επέτρεψε να αντικαταστήσει στη Ferrari τον τραυματία Φελίπε Μάσα.

Έτσι, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να δούμε αν, τόσο από πλευράς της ομάδας όσο και από πλευράς «Σούμι», θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί το γεγονός πως βρίσκονται σε συζητήσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις