Πρώτα νίκες και μετά παίκτες στον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 22:27
A- A A+

Μπορεί το ρτόστερ της φετινής σεζόν να είναι ελλειπές, ενώ την ίδια στιγμή πολλοί παίκτες, και κατ' επέκταση η ομάδα, να υποφέρουν από τραυματισμούς, όμως ο Σωκράτης Κόκκαλης απαιτεί νίκες. Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνέπεια στα καλά αποτελέσματα θα φέρει και μεραγραφές τον Ιανουάριο.

Ο ισχυρός άντρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε συνάντηση με κορυφαία στελέχη του συλλόγου, προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Ο κ. Κόκκαλής συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τους Γιάννη Χυσικόπουλο, Δημήτρη Θεοδωρίδη και Σωκράτη Κόκκαλη τον νεότερο.

Ο πρόεδρος της ομάδας ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα του Ζίκο φέρει καλά αποτελέσματα στα τρία επόμενα παιχνίδια (με ΠΑΣ, ¶λκμααρ και Παναθηναϊκό), τότε ο κόσμος μπορεί να περιμένει νέα ονόματα στο ρόστερ στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι.

Όπως είναι φυσικό, αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε οι παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα θα είναι μεγάλης ποιότητας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα έρθουν... απλά συμπληρώματα των κενών.

Τέλος, στα αγωνιστικά της ομάδας, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε τράβηγμα, και θα δώσει μάχη για να προλάβει την αναμέτρηση του τ Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντουντού από την πλευρά του, γυμνάστηκε κανονικά και οι ενοχλήσεις που είχε δεν ήταν κάτι το σοβαρό.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις