F1: Πούλησε μέρος της η Williams

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 23:55
A- A A+

Ένα μέρος των μετοχών της Williams πούλησαν ο Φρανκ Γουίλιαμς και ο Πάτρικ Χεντ σε μια αυστριακή επιχείρηση επενδύσεων, η οποία διευθύνεται από τον Τότο Γουόλφ.

Ο ιδρυτής της βρετανικής ομάδας μίλησε για το γεγονός αυτό αναφέροντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην κίνηση αυτή και τονίζοντας ότι ακόμα η ομάδα βρίσκεται υπό τον έλεγχό του.

Σε μια νέα εποχή φαίνεται να μπαίνει η Williams, καθώς οι Φρανκ Γουίλιαμς και Πάτρικ Χεντ πούλησαν μέρος των μετοχών της ομάδας σε αυστριακή επιχείρηση επενδύσεων, η οποία διευθύνεται από τον Τότο Γουόλφ.

Ο ιδρυτής της ομάδας δείχνει ότι θέλει να πουλήσει όλη την ομάδα στο μέλλον και να αποσυρθεί από τις δραστηριότητές του στη Formula1, κάτι που δεν είναι διατεθειμένος να κάνει, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του. «Δεν έχω καμία πρόθεση να σταματήσω τη συμμετοχή μου σε αυτή την εταιρεία ή να διακόψω τις δραστηριότητές μου στη Formula1.

Δεν μπορώ να τονίσω ιδιαίτερα ότι ο Τότο είναι μέτοχος μειοψηφίας. Η εταιρεία είναι ακόμα υπό τον έλεγχό μου και δε θα παραιτηθώ από την επιχείρηση μέχρι να φύγω εντελώς. Είναι απλό ότι θέλω να ασχοληθούν με ένα ή δύο ιδιωτικές ανάγκες. Δεν έχω λάβει δεκάρα από την επιχείρηση σε 40 χρόνια», είπε ο Σερ Φρανκ, που παραδέχτηκε πως με την κίνηση αυτή δεν αλλάζουν τα τωρινά δεδομένα. «Τίποτα δεν αλλάζει πραγματικά.

Ο ¶νταμ Παρ, ως εκτελεστικός διευθυντής μας, διευθύνει την επιχείρηση σε καθημερινή βάση. Έχω ένα έντονο ενδιαφέρον για τις χορηγίες της ομάδας και εργάζονται εκτεταμένα σε αυτό με όλα τα άλλα παιδιά εδώ. Ο Πάτρικ, ακόμα, συμμετέχει σε αυτή κάθε μέρα. Σίγουρα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος στο να βρίσκει χορηγούς. Είναι ένας τομέας, όπου μπορεί, είμαι σίγουρος, να είναι πολύ δραστήριος».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις