ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 2-2

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009 21:07
A- A A+

Ο Μπακαγιόκο σκόραρε στο 90ο λεπτό και έφερε το ματς στο 2-2. Ζεβλάκοφ και Μήτρογλου έδωσαν το προβάδισμα με δύο τέρματα στον Ολυμπιακό. Για τον ΠΑΣ μείωσε προσωρινά ο Τζάνης. Πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο.

Σε ένα μέτριο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το 0-1 χάρη στο τέρμα του Ζεβλάκοφ στο 23ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλό στα πρώτα λεπτά αφού τόσο ο Σαϊτιώτης, όσο και ο Κώτσιος δεν έβρισκαν στόχο.

Ο Ζίκο κατέβασε την ομάδα με 4-3-3, τοποθετώντας στο κέντρο τον Μαρέσκα και λίγο πιο μπροστά του τους Ντουντού και Στολτίδη. Αυτό φαίνεται πως δυνάμωσε την απόδοση του Ολυμπιακού, αφού ο Ιταλός και ο Βραζιλιάνος έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε κάθε ευκαιρία.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 23ο λεπτό ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ζαϊρί. Στην φάση του γκολ, ο Ντουντού κάνει επιθετικό φάουλ αλλά αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό γίνεται πέντε μέτρα μακρυά από τον παίκτη που σημειώνει το τέρμα.

Στα επόμενα λεπτά, Όσκαρ και Ντουντού δεν κατάφεραν να κλειδώσουν το ματς όπως είχε συμβεί στο Αλκαζάρ και το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ να δείχνει 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Κανακούδης πήγε να φέρει το ματς στα ίσα αλλά ο Αντώνης Νικοπολίδης σταμάτησε δύσκολα του σουτ του Έλληνα ακραίου. Εννιά λεπτά αργότερα ο Τζάνης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Παράσχος έριξε στο 67ο λεπτό στο παιχνίδι τον δήμιο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Κοντογουλίδη, αλλά η αμέσως επόμενη φάση ανήκε στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ζαϊρί έκανε την σέντρα, ο Ντουντού πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ελευθερόπουλος απομάκρυνε δύσκολα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Έλληνας κίπερ του ΠΑΣ έκανε λάθος σε έξοδο του, ο Ζεβλάκοφ σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Ο Ζίκο στο 74ο λεπτό πέταξε στο ματς τον Γιάννη Παπαδόπουλο στην θέση του Στολτίδη για να φρεσκάρει την ομάδα και τα κατάφερε.

Στο 80ο λεπτό ο Ντουντού πήρε τις κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Μήτρογλου και ο Έλληνας επιθετικός με άψογο πλασέ νίκησε τον Ελευθερόπουλο κάνοντας το 0-2. Ο Τζάνης στο 83ο λεπτό έβαλε τον ΠΑΣ ξανά στο παιχνίδι, ενώ ο Μπακαγιόκο έκανε την ολική ανατροπή στο 90ο λεπτό με κεφαλιά.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις