Αρχισε ο «πόλεμος» δηλώσεων εν όψει ντέρμπι

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009 11:52
UPD:13:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Ντέρμπι «αιωνίων» την Κυριακή και ήδη άρχισε ο «πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ολλανδία, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλκμααρ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, o υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης σχολιάσε με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα, για τη διαιτησία στο χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Είμαι προβληματισμένος από όσα είδα, αλλά αφήνω τα σχόλια για την διαιτησία στα παπαγαλάκια. Ήταν καθαρό πέναλτι πάνω στον Βύντρα. Τώρα, αν δεν το είδε ο διαιτητής εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ας πάει σε οφθαλμίατρο! Έχω ξαναπεί ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ», τόνισε χθες ο κ. Πατέρας και πρόσθεσε: «Σίγουρα μπήκαμε χαλαρά στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και χάσαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να πάμε στο Καραϊσκάκη και να νικήσουμε. Φυσικά και είμαι αισιόδοξος για το ντέρμπι».

Ν. Πατέρας: Kάποιoι διαιτητές χρειάζονται οφθαλμίατρο

Ν. Πατέρας: Kάποιoι διαιτητές χρειάζονται οφθαλμίατρο

«Αν δει κάποιος τις διαιτησίες στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα δει ότι όντως οι διαιτητές θέλουν οφθαλμίατρο», απάντησε σήμερα ο κ. Μώραλης.

Ο Γ. Μώραλης απαντάει στον Ν. Πατέρα

Ο Γ. Μώραλης απαντάει στον Ν. Πατέρα

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Αλκμάαρ

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναμένετο να φτάσει στις 11.30 (ώρα Ολλανδίας) στο ¶μστερνταμ. Η προπόνησή των «ερυθρολεύκων» έχει προγραμματιστεί για τις 18:30, ενώ στις 17:45, ο Ζίκο θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου.

Οι παίκτες που συμπεριέλαβε ο Βραζιλιάνος προπονητής στην αποστολή είναι οι: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου. Στην Αθήνα έμειναν οι Ντιόγο, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Γκαλέτι και Ντάρμπισαϊρ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις