Μπλόκο ΠΑΜΕ στο διάλογο για το Ασφαλιστικό

Αποκλεισμένο το υπ. Εργασίας
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009 14:04
UPD:14:16
EUROKINISSI /ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ

A- A A+

Αποκλεισμένα από μέλη του ΠΑΜΕ είναι αυτήν την ώρα τα γραφεία του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου, καθώς και το κεντρικό κτίριο στην Πειραιώς, με αποτέλεσμα η ενάρξη του διαλόγου για το ασφαλιστικό να απειλείται με αναβολή.

Υπενθυμίζεται ότι για τη 1.30 το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί ο διάλογος με τις ηγεσίες της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ . Νωρίτερα, δεν επετράπη η είσοδος στον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Σπύρο Παπασπύρο.

Α. Λοβέρδος: Ενα κόμμα απαγορεύει να συζητήσουμε για το Ασφαλιστικό

Α. Λοβέρδος: Ενα κόμμα απαγορεύει να συζητήσουμε για το Ασφαλιστικό

Για αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένες οι συναντήσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με τους εκπροσώπους του ΣΕΒ και της ΕΣΕΕ http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1744921 .

Σε δηλώσεις του την περασμένη Παρασκευή, ο κ. Λοβέρδος εμφανίστηκε βέβαιος για την επιτυχία του διαλόγου. «Τη Δευτέρα πράγματι αρχίζει ο διάλογος και είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα προχωρήσει, θα είναι γόνιμος και θα καταλήξουμε», τόνισε.

ΚΚΕ: Σικέ παιχνίδι ο διάλογος

Την κατηγορηματική άρνηση του ΚΚΕ να πάρει μέρος στο διάλογο για το Ασφαλιστικό, εξέφρασε η Αλέκα Παπαρήγα, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1745015 , τονίζοντας ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα «δεν παίρνει μέρος σε σικέ παιχνίδια».

Α. Παπαρήγα: Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει καταστροφικό τυφώνα

Α. Παπαρήγα: Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει καταστροφικό τυφώνα

Η κ. Παπαρήγα παρομοίασε την κυβερνητική πολιτική στο Ασφαλιστικό με κήρυξη πολέμου και τόνισε χαρακτηριστικά πως «η απάντηση του ΚΚΕ είναι "πόλεμο στον πόλεμο"».

Απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση σχετικά με την πρόταση του προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα, να γίνει διάλογος στη Βουλή ή τηλεοπτική συζήτηση για το ασφαλιστικό, η κ. Παπαρήγα σημείωσε ότι «δεν είναι η ώρα των ντιμπέιτ, είναι η ώρα των συλλαλητηρίων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή