Κούμαν: Θα νικήσουμε εύκολα τον Ολυμπιακό

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009 18:08
EUROKINISSI

A- A A+

Ο τεχνικός της ¶λκμααρ, Ρόναλντ Κούμαν, εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Για τον Ρομέρο: "Δεν είναι η τελευταία του ευκαιρία. Του έχω εμπιστοσύνη. Στην Εθνική του η πίεση είναι μεγαλύτερη. Μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας. Του έχω εμπιστοσύνη. Δεν μπορείς να ξέρεις την ιδιοσυγκρασία του κάθε παίχτη. Δεν έπαιξε καλά. Αλλά αύριο θα πάει καλύτερα".

Για το αν έχει δει τον Ολυμπιακό στα τελευταία ματς: "Τον έχω δει στους τελευταίους δύο αγώνες. Κρίθηκαν στο τέλος. Πρέπει ακόμα να δω πώς θα ρυθμίσω την ενδεκάδα μας. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί είναι σημαντικός αγώνας και για τους δύο".

Για τον αγώνα: "Πρέπει να νικήσουμε και θα το κάνουμε. Θα είναι εύκολο! Το να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο. Το να κερδίσεις έναν αγώνα είναι όμως εύκολο. Αρκεί να ακολουθήσεις το πλάνο σου. Ίσως δε μεταφράστηκε σωστά η δήλωση μου".

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: "Τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθώ να παρατάσσω μία σταθερή ομάδα, παρά τις απουσίες από τραυματισμούς και απουσίες. Στο ματς της Τρίτης θα είναι έτοιμοι οι Ντεμπελέ, Γκαρτσιάνο Πελέ και ¶ρι, συνεπώς θα έχω περισσότερες επιλογές. Όμως είχαμε πάει καλά και πετύχαμε τέσσερα γκολ με άλλους παίκτες και θα πρέπει να αποφασίσω αν αυτοί που επιστρέφουν θα είναι σε θέση να προσφέρουν περισσότερα από αυτούς που έπαιξαν το Σάββατο".

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις