Π. Ψωμιάδης: Να επιστρέψουμε στην κοινωνία

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009 20:48
A- A A+

Την απόφασή του να παραμείνει στη μάχη της διαδοχής μέχρι τέλους επανέλαβε για πολλοστή φορά ο υποψήφιος για την προεδρία Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας της ΝΔ.

Επίσης διατύπωσε την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει πιο δυνατή από την κρίση. Ακόμη ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με τις μεγάλες συγκεντρώσεις, διατυπώνοντας την άποψη ότι «είναι γι' αυτούς που έχουν μηχανισμούς, χορηγούς, σπόνσορες, υπόγεια ρεύματα».

Σχετικά με τα αίτια της εκλογικής ήττας σημείωσε: «Η ΝΔ έπεσε από τις αλαζονικές συμπεριφορές. Από τίποτα άλλο. Συμπεριφορές απαράδεκτες, κλειστές πόρτες, κατεβασμένα τηλέφωνα. Δεν υπήρχε σύνδεση βάσης και κυβέρνησης, δεν υπήρχε επικοινωνιακή πολιτική».

Όσον αφορά το μέλλον της ΝΔ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε ότι πρέπει να επιστρέψει στην κοινωνία. Και πρόσθεσε: «Ήμασταν εκεί και φύγαμε. Αν δεν επιστρέψουμε εκεί, τότε αντίο εξουσία. Οι πολλοί δίνουν εξουσία, όχι τα μέλη».

Στην συνέχεια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συναντήθηκε με στελέχη και μέλη της ΝΔ και όπως υπογράμμισε ο δικός του «σπόνσορας» είναι «ο προδομένος και ταλαιπωρημένος λαός της ΝΔ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή