5ος Όμιλος: Αποκλείστηκε η Λίβερπουλ!

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009 00:11
UPD:17:06
A- A A+

Μπορεί να νίκησε τη Ντεμπρετσένι, όμως έμεινε εκτός διοργάνωσης. Ο λόγος για τη Λίβερπουλ, η οποία λόγω κακής συγκομιδής θα συνεχίσει στο Europa League. Νίκη της Φιορεντίνα επί της Λιόν.

Ντέμπρετσεν-Λίβερπουλ 0-1

Η Λίβερπουλ δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην εκτός έδρας πρόκληση απέναντι στην Ντέμπρετσεν. Οι "κόκκινοι" κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με το νεαρό Ενγκόγκ, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Αουρέλιο.

Από κει και πέρα, ρυθμός δεν υπήρξε ποτέ, παρά μόνο φλύαρη κατοχή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι αρκέστηκαν σε αυτό το χαμηλό σκορ. Παρά τη νίκη τους, όμως οι ¶γγλοι θα συνεχίσουν στο Europa League, καθώς η νίκη της Φιορεντίνα του έθεσε νοκ άουτ.

Οι συνθέσεις:

Ντέμπρετσεν: Πόλεσκιτς, Μποντνάρ, Μεσζάρος, Μιχαντινόσκι, Φόντορ, Σελέζι, Κις, Σζακάλι, Λάτσκο, Τσζίτκοβιτς, Ρούντολφ.

Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον, Κάραγκερ, ¶γκερ, Ινσούα, Μασεράνο, Λούκας, Κάουτ, Αουρέλιο, Τζέραρντ, Ενγκόγκ.

Φιορεντίνα-Λιόν 1-0

Με μια μεγάλη εμφάνιση, που θύμισε τη Φιορεντίνα της προηγούμενης δεκαετίας, οι "Βιόλα" πήραν τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Λιόν, η οποία μπορεί να είχε προκριθεί, έψαχνε, όμως την πρωτιά. Οι διαθέσεις των γηπεδούχων έγιναν γνωστές από την αρχή, όταν ο Τζιλαρντίνο σημάδεψε σε δύο περιπτώσεις το δοκάρι του Γιορί. Το γκολ προήλθε από πέναλτι του Βάργκας, το οποίο έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Φιορεντίνα: Φρε, Ντε Σιλβέστρι, Νταϊνέλι, Κρόντλουπ, Γκόμπι, Ζανέτι, Μοντολίβο, Μαρκιόνι, Βάργκας, Σαντάνα, Τζιλαρντίνο.

Λιόν: Γιορί, Γκασαμά, Κρις, Μπουμσόνγκ, Σισοκό, Μακούν, Σέλστρεμ, Πιάνιτς, Γκοβού, Μπαστός, Γκομίς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ντέμπρετσεν-Λίβερπουλ 0-1 (4' Ενγκόγκ)

Φιορεντίνα-Λιόν 1-0 (24' πεν. Βάργκας)

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις