Νέες δηλώσεις στήριξης στην υποψηφιότητα Μπακογιάννη

Αποδοκιμασία υβριστικών αναφορών για τους υποψήφιους
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009 14:05
UPD:16:10

A- A A+

Τη στήριξη τους στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη εξέφρασαν σήμερα ο βουλευτής Μεσσηνίας Ιωάννης Λαμπρόπουλος (με άρθρο του στον Αδέσμευτο Τύπο), ο βουλευτής Χίου Κώστας Μουσουρούλης, ο ευρωβουλευτής Ιωάννης Τσουκαλάς, η πρώην βουλευτής Επικρατείας Χρύσα Καρύδη , 130 ΟΝΝΕΔιτες της Μαγνησίας με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, καθώς και επτά από τους οκτώ εκλεγμένους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ στην Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΑΚΕ στα σωματεία Συγκοινωνιών.

Την στήριξη του στην υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη ανακοίνωσε σήμερα και ο Γιώργος Φωτεινόπουλος, πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, μέλος της Κ..Ε. της Νέας Δημοκρατίας και πρώην γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος. «Ξεπερνώντας προσωπικές φιλίες και συναισθήματα, βλέποντας μόνο το συμφέρον της παράταξης και της χώρας, υποστηρίζω ένθερμα την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει σε δήλωσή του.

Στήριξη στην υποψηφιότητα της Ντ. Μπακογιάννης για την προεδρία της ΝΔ, δηλώσε με επιστολή του και ο Νομάρχης Χανίων Γρ. Αρχοντάκης.

«Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν και ξεκίνησαν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου για τη Νέα Δημοκρατία, τάχθηκα αλληλέγγυος στη Ντόρα Μπακογιάννη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Aποδοκιμασία υβριστικών αναφορών σε υποψηφίους

Εν τω μεταξύ ο εκπρόσωπος της κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών αποδοκιμάζει έντονα διάφορα μηνύματα και αφίσες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με υβριστικές και απαξιωτικές αναφορές για τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ.

Αυτά, τόνισε ο κ. Οικονόμου, εξυπηρετούν όσους δεν μπορούν να μιλήσουν με σαφήνεια για το κόμμα που θέλουμε, όσους δεν μιλούν καθαρά για τη φυσιογνωμία που πρέπει να έχει η ΝΔ και όσους δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην πολιτική συζήτηση για τις ιδέες και τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει η παράταξη.

Όπως επεσήμανε, η κ. Μπακογιάννη είναι εκείνη που κατ' εξοχήν δέχεται τέτοιες, χυδαίες προσωπικές επιθέσεις από το σύστημα ΠΑΣΟΚ και από όσους επιθυμούν μια αδύνατη και ανίσχυρη ΝΔ και πρόσθεσε ότι από την πλευρά της κ. Μπακογιάννη επέμειναν όλο το τελευταίο διάστημα στη λογική της πολιτικής συζήτησης και αντί για απαντήσεις -όπως υποστήριξε- εισέπραξαν μισόλογα, υπονοούμενα και ατεκμηρίωτες επιθέσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή