Υπέρ του Αντ. Σαμαρά ο Ανδ. Λυκουρέντζος

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009 18:11
A- A A+

Τη στήριξή του στον κ. Αντώνη Σαμαρά εξέφρασε ο βουλευτής Αρκαδίας και πρώην υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με εμπιστοσύνη στη δύναμη των φιλελεύθερων αξιών, για την Ελλάδα της ελπίδας, για την πολιτική ενότητα και την αισιόδοξη προοπτική της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζω τον Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο του κόμματος.

»Πιστεύω ότι η απόφαση μου αντιπροσωπεύει τη βούληση της πλειοψηφίας των μελών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Αρκαδίας. Είμαστε μαζί στην κοινή μας απόφαση, ο βουλευτής και οι συνάδελφοι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας Αποσκίτης Χαράλαμπος και Κοντοζαμάνης Βασίλης και Μαρία Τρόχανη.

»Πιστεύουμε ότι η κρίσιμη ημέρα είναι η επομένη της εκλογής του αρχηγού του κόμματος διότι πρέπει να εργαστούμε ενωμένοι, για την αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας με νέες δυνάμεις, με νέες ιδέες, και να αναλάβουμε πολιτικές πρωτοβουλίες χάριν του εθνικού συμφέροντος και της συλλογικής κοινωνικής προόδου, απέναντι σε μια κυβέρνηση, η οποία αποδεικνύεται κυβέρνηση διάψευσης προσδοκιών και μετρίων επιδόσεων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή