«Η Ντ. Μπακογιάννη έδινε μάχες και κάποιοι άλλοι κρύβονταν»

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009 14:34
UPD:14:38
A- A A+

Κορυφώνεται η κόντρα της διαδοχής στη ΝΔ. Η Ντόρα Μπακογιάννη απαντά μέσω του εκπροσώπου της στις αιχμές του Αντώνη Σαμαρά περί «καπεταναίων της ήττας».

«Επειδή ορισμένοι επιμένουν να ασχολούνται μόνο με την ήττα και όχι και με τα αιτιά της, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι την περίοδο που η Ντόρα Μπακογιάννη έδινε μάχες για την παράταξη παντού, κάποιοι άλλοι κρύβονταν στην εκλογική τους περιφέρεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

«Ας μας απαντήσουν όσοι αμφισβητούν την αγωνιστικότητα και τη συνέπεια της Ντόρας Μπακογιάννη, πόσες φορές τα τελευταία πέντε χρόνια υποστήριξαν οι ίδιοι τη Νέα Δημοκρατία απέναντι στο ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε:

Υπογράμμισε ότι η κα Μπακογιάννη, στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις από το 2004 και μετά, αντιμετώπισε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεκάδες φορές σε τηλεοπτικές αναμετρήσεις, ενώ κάποιοι άλλοι μόλις μία φορά στα πέντε χρόνια.

«Η Ντόρα Μπακογιάννη κερδίζει την υποστήριξη των νεοδημοκρατών, γιατί γνωρίζουν ότι εκφράζει την αδιάκοπη συνέχεια, αλλά και τη νικηφόρο προοπτική της παράταξής μας», συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου και τόνισε ότι η μάχη πρέπει να γίνει με καθαρά πολιτικά κριτήρια «κι ας επιμένουν ορισμένοι σε μισόλογα, υπονούμενα και ατεκμηρίωτες επιθέσεις».

Εν τω μεταξύ την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη υποστήριξαν με δημόσιες δηλώσεις τους οι βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης, Ευγενία Τσουμάνη Σπέντζα, Σπυρίδων Γαληνός καθώς και ο ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή