Debate σε περίπτωση β' γύρου ζητά η Ντ. Μπακογιάννη

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009 13:00

Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

A- A A+

Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ έκανε, μιλώντας στο ρ/σ Real fm, η Ντόρα Μπακογιάννη, ωστόσο επανέφερε στο προσκήνιο την πρότασή της για debate σε περίπτωση που απαιτηθεί δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

«Αν όμως υπάρξει (δεύτερος γύρος), εγώ τότε πιστεύω ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει αυτός ο διάλογος ο οποίος δεν έγινε τώρα», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Ο διάλογος δεν πληγώνει, πληγώνουν ενδεχομένως κορώνες κάποιων βασιλικότερων των βασιλέων».

«Δυστυχώς η άλλη μεριά επέλεξε το μονόλογο. Είναι λάθος. Διότι στην πολιτική τις μάχες δεν τις δίνεις σε προστατευμένα επικοινωνιακά περιβάλλοντα. Τις μάχες τις δίνεις με τον αντίπαλο και πρέπει να ξέρεις τη δύναμη του επιχειρήματός του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν θα αποχωρήσει από την παράταξη σε περίπτωση εκλογής του Αντώνη Σαμαρά, η κ. Μπακογιάννη τόνισε: «Εγώ δεν έφυγα ποτέ, εγώ δεν έκανα ποτέ δικό μου κόμμα, εγώ δεν έβαλα λουκέτο σε δικό μου κόμμα να ξαναγυρίσω στην παράταξη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή