ΝΔ: Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009 16:33
UPD:18:09
A- A A+

Αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή εκλογική διαδικασία που θα αναδείξει το νέο πρόεδρο της ΝΔ. Συνεδριάζει στις 18.30 η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

«Η προετοιμασία ολοκληρώνεται ομαλά χωρίς κάποια ιδιαίτερα προβλήματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μετά την πρωινή συνεδρίαση της Επιτροπής.

Χαλκίδα και Λαμία οι τελευταίοι σταθμοί της περιοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη. Σε Κόρινθο και Σπάρτη σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς.

Στη Θεσσαλονίκη παρέμεινε σήμερα ο έτερος υποψήφιος Παναγιώτης Ψωμιάδης από όπου δήλωσε πως πιστεύει πως θα υπάρξει δεύτερος γύρος.

Πρόσθεσε ότι υποχώρησαν οι πιέσεις που δεχόταν, εκτίμησε όμως ότι θα επανέλθουν.

«Μετά τη δήλωση μου, ότι η λέξη «αποχωρώ» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου τελείωσαν οι πιέσεις. Τώρα μπορεί να ξεκινήσουν τη Δευτέρα πάλι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πού θα ψηφίσουν οι τρεις υποψήφιοι

Ο Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στις 9:00 το πρωί της Κυριακής στο 1063 εκλογικό τμήμα Πύλου στο Νομό Μεσσηνίας. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα ψηφίσει στις 9:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς (Μάρκου Μουσούρου 70). Στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης θα ψηφίσει στις 11.00 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή