Ηρακλής-Εργοτέλης 0-2

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009 18:41
A- A A+

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, με σύμμαχο της την παράδοση, έφυγε νικήτρια από το Καυταντζόγλειο χάρη στα τέρματα του Ορφανού στο 51ο λεπτό και του Μπούντιμιρ στο 85ο λεπτό. Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Ηρακλή, ο οποίος στάθηκε άτυχος σε μερικές περιπτώσεις.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, αλλά παρά την κυριαρχία του δεν μπόρεσε να πάει με το γκολ στα αποδυτήρια. Οι παίκτες του Σάββα Κωφίδη δεν είχαν κλασικές ευκαιρίες και για αυτόν το λόγο δεν κατάφεραν να απειλήσουν αισθητά τον Σήφη Δασκαλάκη.

Ένα μακρινό σουτ από τον Ηλιάδη και μια καλή συνεργασία των Επστάιν και Περπερίδη, ήταν όλες και όλες οι ευκαιρίες του Γηραιού στο πρώτο μέρος.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν κυρίως από τα δεξιά με σέντρες του Τσεσνάουσκις προς το κεφάλι του κινητικού Βερπακόφσκις.

Στο 38ο λεπτό οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τον Ρομάνο να βρίσκει τον Λετονό και αυτός με δύσκολη προβολή να προσπαθεί να νικήσει τον Πολωνού κίπερ του Γηραιού, ο οποίος όμως έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ηρακλή να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον νεοεισελθόντα Μάουρο Μιλάνο, να μην μπορεί να πλασάρει σωστά τον Δασκαλάκη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Εργοτέλης σκόραρε με τον Δημήτρη Ορφανό να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Τσεσνάουσκις και με κεφαλιά να γράφει το 0-1.

Στο 65ο λεπτό οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά με τον Επστάιν να βρίσκει με όμορφη ασίστ τον Γιάκομπ αλλά το σουτ του τελευταίου δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Και όσο οι παίκτες του Κωφίδη έχαναν τις ευκαιρίες τους, ο Εργοτέλης έβαζε γκολ. Στο 85ο λεπτό ο Τσεσνάουσκις κάνει την κούρσα, την κατάλληλη στιγμή στρώνει στον Μπούντιμιρ και αυτός σε κενή εστία γράφει το 0-2 για τους Κρητικούς.

Ο Ηρακλής τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιάκομπ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γηραιός σκοράρε με τον Μπόσνιακ στο 87ο λεπτό αλλά ο ρέφερι ακυρώνει το γκολ για επιθετικό φάουλ του Γιάκομπ.

Play by Play

85° ΓΚΟΟΟΛ!Ο Τσεσνάουσκις κάνει την κούρσα, την κατάλληλη στιγμή στρώνει στον Μπούντιμιρ και αυτός σε κενή εστία γράφει το 0-2 για τους Κρητικούς.

72° Σουτ από τον Μπέτο αλλά η μπάλα έφυγε εκτός Καυτατζογλείου...

65° Ο Επστάιν βρίσκει όμορφα τον Γιάκομπ αλλά αυτός από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δασκαλάκη.

51° ΓΚΟΟΟΛ! Ο Τσεσνάουσκις έκανε την σέντρα και ο Ορφανός με κεφαλιά έβαλε το γκολ.

38° Ο Ρομάνο έκανε την κάθετη πάσα, ο Βερπακόφσκις έκανε την προβολή και ο Κοβαλέφσκι έδιωξε σε κόρνερ.

13° Ο Επστάιν έβγαλε στον Περπερίδη και αυτός με όμορφη παράλληλη μπαλιά προσπάθησε να βρει κάποιον παίκτη του Γηραιού αλλά δεν ήταν κανείς εκεί για στείλει την μπάλα μέσα σε κενή εστία.

11° Σουτ από τον Ηλιάδη με τον Δασκαλάκη να μπλοκάρει εύκολα.

8° Ο Τσεσνάουσκις έκανε την σέντρα αλλά ο Βερπακόφσκις έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής (Κωφίδης): Κοβαλέφσκι, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Μάρτος(57΄Βέλιος), Περπερίδης, Ηλιάδης, Ντιέ, Παπαστεριανός, Κονέ(46΄Μιλάνο), Επστάιν, Ιακόμπ

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Βερπακόφσκις (75΄Μπούντιμιρ), Τζούνιορ, Γελαδάρης, Ρομάνο, Κορδονούρης, Μπέτο, Τσεσνάουσκις, Ορφανός(69΄Χίμπλινγκερ)

www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις