H κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009 21:43
UPD:22:06
A- A A+

Ένα ακόμη ντέρμπι... αιωνίων έφτασε στο τέλος του με τον Ολυμπιακό να παίρνει μία σπουδαία νίκη. Το gazzetta.gr ακτινογραφεί και βαθμολογεί τις επιδόσεις των παικτών του.

71. Αντώνης Νικοπολίδης: Σταθερότατος και σήμερα ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης. Η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια ήταν η πλέον ενδεδειγμένη. Έκανε μάλιστα και μία πολύ καλή διπλή απόκρουση σε σούτ του Σισέ. Βαθμός: 8.

4. Όλαφ Μέλμπεργκ: Πραγματικός... βράχος ήταν ο Σουηδός αμυντικός. Ο Όλαφ Μέλμπεργκ ήταν εκ νέου από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του. Βαθμός: 8.

5. Γιώργος Γκαλίτσιος: Ο Γιώργος Γκαλίτσιος έδειξε ιδιαίτερα θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του σήμερα. Βοήθησε ανασταλτικά αλλά και επιθετικά, ωστόσο δεν είχε την ανάλογη διάρκεια. Βαθμός: 6.5.

8. Όσκαρ: Ο Ισπανός προσπάθησε, όμως δεν είχε την προσδοκώμενη εικόνα. Έδωσε πάντως αρκετές μάχες στην μεσαία γραμμή και την επίθεση και έβγαλε μπαλιές. Χάνει πάντως μία μοναδική ευκαιρία για γκολ προς το τέλος του ματς. Βαθμός: 6.5.

11. Ζαουάντ Ζαϊρί: Από την δική του σέντρα βγαίνει το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού με τον Μήτρογλου. Παράλληλα είναι ο παίκτης που ταλαιπώρησε όσο λίγοι την άμυνα του Παναθηναϊκού ενώ αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου. Ο Μαροκινός πήγε πολύ καλά και σήμερα. Βαθμός: 8.

14. Μίχαλ Ζεβλάκοφ: Όσο αγωνίστηκε είχε θετική παρουσία. Δεν υπέπεσε σε κάποιο σοβαρό λάθος στην άμυνα. Έγινε αλλαγή από τον Α. Παπαδόπουλο λόγω τραυματισμού. Βαθμός: 7.

15. Ραούλ Μπράβο: Ο Μπράβο είχε μεγάλη διάθεση και πάθος στο παιχνίδι του. Έβγαλε σε κάποιες στιγμές μπροστά τον Ολυμπιακό ενώ έτρεχε συνεχώς πάνω κάτω για να καλύπτει χώρους και να μαρκάρει παίκτες. Βαθμός: 7.

20. Ντουντού: Στην φάση του πρώτου γκολ του Μήτρογλου ο Ντουντού του κάνει ένα φοβερό γύρισμα. Ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού πάλεψε σκληρά σήμερα, έκανε πολλή και ενίοτε αθόρυβη δουλειά και κατάφερε να σταθεί στο ύψος του. Βαθμός: 7.

22. Κώστας Μήτρογλου: Είναι ο άνθρωπος που βάζει μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό νικώντας από κοντά τον Τζόρβα. Ο νεαρός επιθετικός στην συνέχεια έβαλε ένα ακόμη γκολ που ήταν και πολύ ωραίο. Η εμφάνισή του κρίνεται αλλά και είναι πολύ καλή. Βαθμός: 9.

24. Λεονάρντο: Ξεκίνησε καλά. Μπήκε δυνατά μες στο παιχνίδι και προκάλεσε... ρήγματα στην αντίπαλη ομάδα. Έδωσε και αμυντικές βοήθειες. Ήταν αρκετά καλός σήμερα. Βαθμός: 6.5.

25. Έντσο Μαρέσκα: Θετικότατος ήταν και ο Ιταλός παίκτης του Ολυμπιακού. Συνέβαλλε όσο πιο πολύ πολύ μπορούσε και αμυντικά και δημιουργικά αλλά και μπροστά. Βαθμός: 7.5.

21. Α. Παπαδόπουλος: Ο Α. Παπαδόπουλος είχε πολύ καλή παρουσία σ' έναν ακόμη αγώνα. Είχε σωστές τοποθετήσεις και έκοψε πολλές μπαλιές. Βαθμός: 7.5.

3. Ντιντιέ Ντομί: Ο Γάλλος άσος δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα από την μεριά του. Πήγε ιδιαίτερα καλά όσο έπαιξε. Βαθμός: 6.5.

30. Τάσος Πάντος: Ήταν ο γνωστός Τάσος Πάντος. Τα... έδωσε όλα ενώ στο τέλος είχε και μία καλή στιγμή για γκολ. Βαθμός: 6.5.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις