Κατάθεση Τζόρβα στον εισαγγελέα για το περιστατικό στο Καραϊσκάκη

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2009 09:33
UPD:09:35
A- A A+

Πέρασαν κιόλας τρεις ημέρες από το παιχνίδι του Καραϊσκάκη, όμως απ' ότι φαίνεται το ντέρμπι ακόμα δεν έχει λήξει, καθώς συνεχίζεται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Ο Αλέξης Τζόρβας είχε δηλώσει πως δέχτηκε σφαίρες με αεροβόλο και αποκάλυψε τα σημάδια μπροστά στον εισαγγελέα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο διεθνής τερματοφύλακας κλήθηκε από την εισαγγελία του Πειραιά προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το σοβαρό αυτό περιστατικό.

Ο 26χρονος έδειξε τα σημάδια στην πλάτη του, τα οποία είναι ξεκάθαρα, ενώ έδειξε και την γνωμάτευση του κρατικού νοσοκομείου, αλλά και φωτογραφίες με τους μόλωπες.

Να θυμίσουμε, πως ο Τζόρβας είχε παραπονεθεί κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στον διαιτητή Κάκο για τα χτυπήματα, τα οποία προέρχονταν από τη μεριά των οργανωμένων ου Ολυμπιακού.

Οι φωτογραφίες δεν σηκώνουν αμφισβήτηση και ο Ολυμπιακός αναμένεται να κληθεί σε απολογία.

Πρόεδρος της Superleague ο Πατέρας;

Την προσεχή Πέμπτη η διοργανώτρια αρχή συνεδριάζει για το νέο πρόεδρο της ελληνικής Superleague καθώς ο Νίκος Νοτιάς παραιτήθηκε.

Ο Νικόλας Πατέρας επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τις ενέργειες που γίνονται. Ο Ολυμπιακός, επόμενο είναι να μην συμφωνεί με αυτό το ενδεχόμενο, όμως δεν μπορεί να τον αποτρέψει από τη συμμετοχή.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις