Δ. Αβραμόπουλος: Μας ενώνει ο κοινός στόχος

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2009 13:40
UPD:14:34

A- A A+

«Μας ενώνει ο κοινός στόχος. Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, στο μέτωπο που θα οδηγήσει την παράταξη στη νίκη», δήλωσε εξερχόμενος της Ρηγίλλης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, την πρώτη μετά την εκλογή του τελευταίου στην προεδρία της ΝΔ.

«Σε πνεύμα πλέον ισχυρής ομοψυχίας και αλληλεγγύης όλοι βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της συλλογικής μας προσπάθειας, στο μέτωπο που θα οδηγήσει αυτήν την παράταξη σε μία λαμπρή εποχή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δ. Αβραμόπουλος: Τους ρόλους μέσα στο κόμμα τους αναθέτει ο πρόεδρος

Δ. Αβραμόπουλος: Τους ρόλους μέσα στο κόμμα τους αναθέτει ο πρόεδρος

Πρόσθεσε ακόμα ότι «μέσα από ένα δυναμικό αντιπολιτευτικό ρόλο θα ανοίξει και πάλι ο δρόμος για να επιστρέψει κυρίαρχη στην πολιτική σκηνή η καινούρια ΝΔ».

Όπως ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος είχε μια εγκάρδια, φιλική και γόνιμη συνεργασία με τον Αντώνη Σαμαρά με θέμα την ανασυγκρότηση και αναγέννηση της παράταξης.

Ερωτηθείς αν θα αναλάβει κάποιο ρόλο στο εσωτερικό του κόμματος, ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε ότι τους ρόλους και τις αποστολές τις ανακοινώνει και τις αναθέτει ο πρόεδρος του κόμματος και πρόσθεσε ότι όλοι έχουν θέση και ρόλο στη Νέα Δημοκρατία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή