Πρ. Παυλόπουλος: Ισχύει η δέσμευση της ΝΔ για στήριξη του Κ. Παπούλια

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2009 15:47
UPD:15:49
A- A A+

Τη δέσμευση του απερχόμενου πρόεδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή για τη στήριξη της εκλογής του Κάρολου Παπούλια στην προεδρία της Δημοκρατίας επανέλαβε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή την πρόταση Καρατζαφέρη για πρόωρες εκλογές.

«Η ΝΔ έχει δεσμευτεί δια του προέδρου της, του κ. Καραμανλή τότε, και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σε καμία περίπτωση γιατί είναι δέσμευση και πολιτική και θεσμική, σεβασμού των θεσμών ότι στις εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα στηρίξουμε τον Κάρολο Παπούλια», ανέφερε μιλώντας στο ρ/σ Θέμα 9,89 ο κ. Παυλόπουλος.

«Η ΝΔ έχει δεσμευτεί δια του προέδρου της, του κ. Καραμανλή τότε, και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σε καμία περίπτωση», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Κληθείς να σχολιάσει τη θέση του προέδρου του ΛΑΟΣ σε συνέντευξή του στον ίδιο ρ/σ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος επεσήμανε: «Οι δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη εντάσσονται στα πλαίσια των παρεμβάσεων που γίνονται σε επίπεδο καθημερινότητας στην πολιτική ζωή».

Σημείωσε δε ότι «τέτοιου είδους πρωτοβουλίες όταν σημειώνονται από την πλευρά αρχηγών πολιτικών κομμάτων δεν είναι δυνατόν να απαντώνται από έναν βουλευτή» και παρέπεμψε στις δηλώσεις που έχει κάνει ο νέος πρόεδρος της ΝΔ σε σχέση με αυτό το θέμα.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή