Μπάγεβιτς: Εγώ αποφασίζω για την ενδεκάδα

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2009 08:55
A- A A+

Προβληματισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για τους παίκτες που δεν έπαιξαν από την αρχή.

Για τις καιρικές συνθήκες:

Ντ. Μπάγεβιτς: Δε νομίζω ότι έκανα κάτι λάθος

Ντ. Μπάγεβιτς: Δε νομίζω ότι έκανα κάτι λάθος

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι ευνοούσε ο καιρός. Σχεδόν συνέχεια έβρεχε και αυτό τους ωφελούσε καθώς είναι συνηθισμένοι. Στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την ήττα. Και στα δύο παιχνίδια ήταν καλύτεροι. Βρεθήκαμε σε έναν όμιλο όπου τα δύο φαβορί έπαιξαν καλύτερα και προκρίθηκαν».

Αν η Έβερτον μπορεί να προχωρήσει στο θεσμό:

«Βεβαίως μπορεί. Είναι καλή ομάδα και σήμερα είχε απουσίες. Μπορεί να φτάσει μακριά».

Έπειτα ρωτήθηκε για τα οικονομικά από ¶γγλο δημοσιογράφο:

«Αυτό είναι δικό μας θέμα. Χωρίς παρεξήγηση, ρωτήστε με μόνο με ποδοσφαιρικά».

Για τους συνήθεις βασικούς που έμειναν στον πάγκο:

«Εγώ αποφασίζω για την ενδεκάδα. Είχαμε τραυματίες και έπρεπε να προστατέψω ποδοσφαιριστές. Επίσης ήθελα να δώσω ευκαιρίες και σε άλλους που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Δεν μας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε λάθη και χάσαμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο μας παιχνίδι, όμως δεν μας βγήκε.

Δεν είμαι εγωιστής. Έκρινα σωστό να αφήσω εκτός αυτούς που έκρινα εγώ και χάσαμε. Ο Σκόκο μπήκε στο ημίχρονο και δυσκολεύτηκε. Είχαμε νεαρούς που ήθελα να χρησιμοποιήσω. Δε νομίζω ότι έκανα κάτι λάθος.

Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή και θέλω ξεκούραστους. Αν μπορούσα να αφήσω και άλλους θα το έκανα. Ο Χέρσι ήταν τραυματίας και έπαιξε».

Τέλος, ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας, η οποία λόγο της κακής βαθμολογικής κατάστασης:

«Έχουμε κίνητρο. Ποιος είπε το αντίθετο; Θέλουμε να βγούμε από τη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις