Θ. Πάγκαλος: Δεν θα ανεχθούμε την ανομία

Γ. Καρατζαφέρης: Να είστε έτοιμοι για πόλεμο
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2009 10:41
UPD:16:55
EUROKINISSI /ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

A- A A+

Τη βούληση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει να επαναληφθούν τα περυσινά έκτροπα, που ακολούθησαν τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή, Αλέξη Γρηγορόπουλου, εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. για τα μέτρα εν όψει της 6ης Δεκεμβρίου http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1749075 , ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι υπάρχει σχεδιασμός και προετοιμασία, ώστε να αποτραπεί η εκδήλωση βίαιων επεισοδίων και να μην υπάρξει «καμία παράνομη ενέργεια που νοθεύει το νόημα της ημέρας αυτής».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Θ. Πάγκαλος: Δεν θα ανεχθούμε την ανομία και τις καταστροφές

Θ. Πάγκαλος: Δεν θα ανεχθούμε την ανομία και τις καταστροφές

«Δεν θα ανεχθούμε τη βία και την ανομία, δεν θα επιτρέψουμε καταστροφή περιουσιών, δεν θα ανεχθούμε επιθέσεις σε πολίτες και σε ένστολους», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης». Είπε ακόμη πως «οι φωνές της καπηλείας θα μείνουν στο περιθώριο».

Γ. Καρατζαφέρης: Να είστε έτοιμοι για πόλεμο

«Να είστε έτοιμοι για πόλεμο» την Κυριακή, δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος έκανε λόγο για απόγνωση των καταστηματαρχών στο κέντρο της Αθήνας.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Γ. Καρατζαφέρης: Να είστε έτοιμοι για πόλεμο την Κυριακή

Γ. Καρατζαφέρης: Να είστε έτοιμοι για πόλεμο την Κυριακή

Όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης επικαλούμενος δημοσιεύματα του Τύπου, «έρχονται στρατιές αλλοδαπών αντιεξουσιαστών, χρηματοδοτούμενων αδρά από άγνωστους χρηματοδότες».

Υπενθύμισε ακόμη επιστολή καταστηματαρχών του κέντρου της Αθήνας, όπου «ικέτευαν» την κυβέρνηση να λάβει τα ενδεικνυόμενα μέτρα αποφυγής βανδαλισμών σαν εκείνων του περασμένου Δεκεμβρίου.

«Αν πέρσι η κυβέρνηση της ΝΔ αιφνιδιάστηκε και είπε 'αφού δεν θέλω, δεν αντέχω άλλο αίμα, ας καεί το πελεκούδι', εσείς σήμερα δεν δικαιούστε να αιφνιδιαστείτε» παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή