Σφοδρή αντιπαράθεση Γ. Καρατζαφέρη - Αλ. Τσίπρα στη Βουλή

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2009 11:27
UPD:12:45

Εχει γίνει λάθος στη διατύπωση… Δεν μπορεί ένα κόμμα να αβαντάρει» τα επεισόδια, δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

A- A A+

Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στη Βουλή, όταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης κάλεσε τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να διαψεύσει δημοσίευμα του Τύπου, σύμφωνα με το οποίο ο τελευταίος φέρεται να δήλωσε πως το κόμμα του δεν έχει μετανιώσει για τα επεισόδια του περυσινού Δεκεμβρίου.

«Εχει γίνει λάθος στη διατύπωση… Δεν μπορεί ένα κόμμα να αβαντάρει» τα επεισόδια, δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση.

«Κατανοώ απολύτως την αγωνία του κ. Καρατζαφέρη τις τελευταίες ημέρες να είναι στο φως της δημοσιότητας, ιδίως τώρα που έχουμε νέο διαχειριστή στην πολυκατοικία και πολλοί βουλευτές του λοξοκοιτούν προς το ρετιρέ», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Α. Τσίπρας: Eχουμε νέο διαχειριστή στην πολυκατοικία και πολλοί βουλευτές του ΛΑΟΣ λοξοκοιτούν προς το ρετιρέ

Α. Τσίπρας: Eχουμε νέο διαχειριστή στην πολυκατοικία και πολλοί βουλευτές του ΛΑΟΣ λοξοκοιτούν προς το ρετιρέ

«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί σε τόσο σημαντικά θέματα να μιλάει στο Κοινοβούλιο με περίσσια ανευθυνότητα. Και ιδίως σε τόσο σοβαρά θέματα να καταφέρετε αβάσιμα και αστήριχτα απέναντι στο Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Σε σοβαρά θέματα χρειάζεται σοβαρότητα», πρόσθεσε.

«Κατανοώ απολύτως την αγωνία του κ. Καρατζαφέρη τις τελευταίες ημέρες να είναι στο φως της δημοσιότητας», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

«Η πολυκατοικία της δεξιάς δεν έχει κόκκινο φωτάκι… Λίγη τσίπα κ. Τσίπρα», απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Γ. Καρατζαφέρης: Η πολυκατοικία της δεξιάς δεν έχει κόκκινο φωτάκι...

Γ. Καρατζαφέρης: Η πολυκατοικία της δεξιάς δεν έχει κόκκινο φωτάκι

Ανταπαντώντας ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον κ. Καρατζαφέρη να ανακαλέσει, σημειώνοντας ότι με σημερινή τοποθέτησή του ρίχνει πάρα πολύ το επίπεδο της συζήτησης στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.

«Τούτες τις μέρες έχετε ένα πολύ μεγάλο άγχος να προσελκύσετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας. Νομίζω ότι δεν το κάνετε με το σωστό τρόπο», κατέληξε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή