Ρεχάγκελ: Μπορούμε την πρόκριση

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2009 20:48
UPD:15/04/2010 13:23
A- A A+

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ότο Ρεχάγκελ μετά την κλήρωση του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, επισημαίνοντας πως η Εθνική μας μπορεί την πρόκριση.

«Όσον αφορά στο 1994 έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν έχουμε καμία σχέση μ' εκείνο το Μουντιάλ» σημείωσε.

«Έχουμε μισό χρόνο ακόμη για να προετοιμαστούμε. Οι παίκτες μας πρέπει να είναι υγιείς για να τους έχουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλούς παίκτες. Τίποτα όμως δεν είναι απίθανο» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας μία προς μία τις ομάδες του ομίλου, ανέφερε πως το απόλυτο φαβορί είναι η Αργεντινή, ενώ για την Κορέα σημείωσε πως πως «είναι μία ομάδα στην οποία μπορείς ν' αντεπεξέλθεις». «Η Νιγηρία παίζει στην Αφρική και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας σημείωσε: «Χαιρόμαστε που καταφέραμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ έστω και την τελευταία στιγμή. Σίγουρα και οι παίκτες μας χαίρονται. Η Ελλάδα δεν παίρνει κάθε φορά μέρος στο Μουντιάλ. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες θα τα δώσουν όλα. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που θα είμαστε μαζί με την αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο επίκεντρο όλου του κόσμου».

Πηγή: www.gazztta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις