Καραγκούνης: Ξέρουμε από δύσκολα

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2009 21:15
A- A A+

O διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καραγκούνης χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση της εθνικής λέγοντας πάντως πως «ξέρουμε από δύσκολα».

Εξαρχής ο Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ομίλου, αλλά τόνισε πως είναι καλό που το πρώτο ματς είναι θεωρητικά με μια ομάδα στα... μέτρα της εθνικής: «Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θα δούμε τις ομάδες θα τις αναλύσουμε. Είναι ενδιαφέρον. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και πιο μετά με την Αργεντινή αλλά δεν πειράζει. Θεωρητικά το πρώτο ματς που είναι με ασθενέστερη ομάδα είναι καλό.

«Αλλά πρέπει εμείς να είμαστε καλά, πρώτα. Από μόνη της η πρόκριση στο Μουντιάλ είναι μεγάλη. Είχα πει και στην διάρκεια των προκριματικών ότι ήθελα να είμαι εκεί. Και τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και εκεί πολύ καλά πράγματα. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Με την Αργεντινή ξέρουμε ότι είναι το φαβορί. Δεν ξέρουμε την Κορέα. Θα την δούμε. Πιστεύω ότι είναι ένας όμιλος που έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ματς της πρεμιέρας με την Κορέα λέγοντας: «Θα εξαρτηθούν πολλά από το ματς με την Κορέα, γιατί αν κερδίσουμε θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Αν ξεκινήσεις μια τέτοια διοργάνωση με τρεις βαθμούς θεωρητικά έχεις την ψυχολογία με το μέρος σου. Αν νικήσει και η Αργεντινή στο πρώτο ματς θεωρητικά θα μας ευνοήσει.

»Το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά. Να σας θυμίσω Πορτογαλία, Ισπανία και Ρωσία αν δεν είναι αυτός ο όμιλος του θανάτου τότε τι να πούμε. Ξέρουμε από ομίλους δύσκολους. Πρέπει να πάμε να το χαρούμε, και εμείς και εσείς».

Πηγή: www.gazetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις