Με Γκαλέτι κόντρα στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2009 10:59
A- A A+

Με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι στην ενδεκάδα αλλά χωρίς τον Ζαουάντ Ζαϊρί θα παραταχθεί στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός. Με την ψυχολογία στα ύψη οι «ερυθρόλευκοι», λίγες ημέρες πριν την κομβική αναμέτρηση με την ¶ρσεναλ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Ξάνθη και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι τόνισε κατά την άφιξη της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω και πάλι». Ο Αργεντινός μέσος αναμένεται να πάρει την θέση του Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής.

Στο τέρμα θα κάτσει ο Νικοπολίδης, ενώ στην άμυνα θα βρεθούν οι Μπράβο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Γκαλίτσιος. Ντουντού, Μαρέσκα και Όσκαρ θα βρεθούν στα χαφ, ενώ στα αριστερά θα πάρει θέση ο Λεονάρντο και στα δεξιά ο Γκαλέτι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Από την μεριά του ο Ζίκο εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα: «Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία, έτσι και αυτό. Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα και στο γήπεδο της ακόμα καλύτερη. Με προσοχή και συγκέντρωση από την αρχή θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις