Κρ. Ρονάλντο: Είμαστε σε έναν πολύπλοκο όμιλο

Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2009 16:32
A- A A+

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πιστεύει ότι το πρώτο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ακτή Ελεφαντοστού στον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι το πιο καθοριστικό για την ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ.

Ο Πορτογάλος σταρ προειδοποίησε τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα ότι θα πρέπει να δώσουν από την πρώτη στιγμή τον καλύτερό τους εαυτό αν θέλουν να προκριθούν.

Ο όμιλος της Πορτογαλίας χαρακτηρίστηκε ως «ο όμιλος του θανάτου», καθώς σε αυτόν βρίσκονται ακόμα η Βραζιλία, η Ακτή Ελεφαντοστού και η Βόρεια Κορέα. Ο Ρονάλτνο γνωρίζει τις δυσκολίες που θα συναντήσουν οι Ίβηρες.

«Είμαστε σε έναν πολύπλοκο όμιλο. Θα είναι δύσκολο αλλά είμαι χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω συμπαίκτες και φίλους», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης. «Το ποδόσφαιρο πάντα είναι πολύπλοκο. Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε και αποτελεί κίνητρο το ό,τι αντιμετωπίζουμε σπουδαίες ομάδες», πρόσθεσε ο Ρονάλντο.

«Η Βραζιλία είναι η πιο δυνατή ομάδα, όμως η Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι επίσης ένας σκληρός αντίπαλος. Είναι δύσκολος όμιλος. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι (με την Ακτή Ελεφαντοστού) θα είναι πολύ σημαντικό», συνέχισε ο Πορτογάλος σταρ.

Η Πορτογαλία, αν τερματίσει δεύτερη στον όμιλο, θα αντιμετωπίσει στη φάση των 16 την Ισπανία, αν αυτή καταλάβει την πρώτη θέση του δικού της ομίλου. Αυτό όμως δεν ανησυχεί τον Ρονάλντο.

«Θα είμαι χαρούμενος. Έχουν μία σπουδαία ομάδα αλλά τώρα με απασχολεί μόνο η φάση των ομίλων. Θα είναι ένα καλό σημάδι αν αντιμετωπίσουμε την Ισπανία. Θα σημαίνει ότι έχουμε προχωρήσει μπροστά», κατέληξε ο Πορτογάλος διεθνής.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις