Βενγκέρ: Μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ η Αγγλία

Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2009 13:39
UPD:15/04/2010 13:26
A- A A+

Τα «λιοντάρια» μπορούν να φτάσουν ως την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αρκεί να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο προπονητής της ¶ρσεναλ παραδέχτηκε ότι η Αγγλία έχει πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου και δεν βλέπει το λόγο να μην μπορέσει το επόμενο καλοκαίρι η ομάδα του Καπέλο να φτάσει ως το τέλος της διοργάνωσης.

Την ώρα που η Βραζιλία και η Ισπανία θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί, οι παίκτες του Φάμπιο Καπέλο έχουν την αυτοπεποίθηση μετά από μία εξαιρετική προκριματική φάση αλλά και μία καλή κλήρωση στη φάση των ομίλων με ΗΠΑ, Αλγερία και Σλοβενία.

Ο Βενγκέρ μπορεί να πιστεύει ότι η Αγγλία θα πάει μακριά, ωστόσο επιμένει ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει υπερβολική αισιοδοξία και σιγουριά αλλά χρειάζεται να συγκεντρωθεί η ομάδα στους αγώνες της.

«Ναι, η Αγγλία έχει πολλές πιθανότητες αλλά δεν μου αρέσει η ευφορία που δημιουργείται στη χώρα. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που λέμε πως η Αγγλία θα τα πάει καλά και δεν τα καταφέρνει, η ομάδα 'λιθοβολείται'.

Επομένως θα πω ότι η Αγγλία πρέπει να πάει εκεί κρατώντας χαμηλούς τόνους. Φυσικά δεν μπορώ να δω κάποιον προφανή λόγο για τον οποίο δεν μπορείτε να κερδίσετε το τρόπαιο. Το καλύτερο για την Αγγλία είναι να πάει ήσυχα και να τους εκπλήξει όλους», σχολίασε ο προπονητής των «κανονιέρηδων».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις