ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής 2-3

Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2009 16:42
UPD:16:43
A- A A+

Τεράστιο «διπλό» από τον Ηρακλή, που επικράτησε με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ως σκόρερ του, τους Επστάιν (με πέναλτι), Ντίκα και Κονέ. Ο Σαϊτιώτης πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων, το πρώτο με πέναλτι. Υποδειγματικό στήσιμο από Κωφίδη. Όμορφο θέαμα στους Ζωσιμάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, που φοβήθηκαν να… ανοιχτούν και έπαιζαν συντηρητικά, έχοντας το μυαλό τους κυρίως στα μετόπισθεν.

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ, είχε την κατοχή μπάλας και με υπομονή έφτανε στα καρέ του Ηρακλή, ο οποίος από τη μεριά του, αγωνιζόταν περισσότερο με αντεπιθέσεις.

Έπειτα από 35 λεπτά, τα Γιάννινα κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ, όταν ο Σαϊτιώτης ανετράπη από το Σαρακατσάνο και ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Η χαρά ωστόσο της ομάδας του Γιώργου Παράσχου, κράτησε για λίγο, καθώς μετά από δύο λεπτά, ο Επστάιν είδε το Γεωργιάδη να πέφτει άτσαλα πάνω του και ακόμα ένα πέναλτι ήταν γεγονός στο παιχνίδι. Ο έμπειρος άσος ευστόχησε και το 1-1 συντρόφευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια…

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής παρουσιάστηκε πιο διαβασμένος και μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Μάλιστα, ενώ ο ΠΑΣ είχε τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ο «γηραιός» ήταν εκείνος που σκόραρε με τον Ντίκα στο 52ο λεπτό!

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Σάββα Κωφίδη, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα και κράτησε γερά το υπέρ της σκορ, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη. Όχι με 2-1, αλλά με… 3-1, καθώς ο Κονέ μετά το… άχαστο, μπόρεσε να πάρει το «αίμα» του πίσω, σκοράροντας σε αντεπίθεση, με όμορφο πλασέ.

Σε γενικές γραμμές, τα Γιάννια φάνηκαν πιο ανταγωνιστικά, αλλά από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες στην εστία του Κοβαλέφσκι, ο οποίος ήταν απλά εξαιρετικός, δικαίως είδαν τον Ηρακλή να δραπετεύει με το «διπλό». «Φαρμακερές» οι αντεπιθέσεις των παικτών του Κωφίση, που έστησε μαεστρικά την ομάδα του. Καλή η διαιτησία του κ. Λαμπρόπουλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος): Σικαλιάς, Κώτσιος, Κανακούδης, Σαϊτιώτης, Μπαλάφας, Μπουχάν, Μαϊστόροβιτς, Τζάνης, Ντιμπαλά, Σκαρντουέλι, Γεωργιάδης

Ηρακλής (Σάββας Κωφίδης): Κοβαλέφσκι, Σαρακατσάνος, Κατσαμπής, Περπερίδης, Ντιέ, Ντίκα, Τούμα, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Επστάιν, Μπόσνιακ

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις