Σε ρυθμούς... Αρσεναλ ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009 11:32
A- A A+

Μόνο το κρίσιμο παιχνίδι Champions League με την ¶ρσεναλ, σκέφτονται οι πάντες στον Ολυμπιακό, καθώς το βράδυ της Τετάρτης, θα γνωρίζουν αν θα αγωνιστούν το Φεβρουάριο, στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παίζει κανονικά ο Ζαϊρί, εκτός ο Τοροσίδης. Με ¶ρη επιστρέφει ο Ντιόγο.

Με νίκη ή ισοπαλία, ο Ολυμπιακός προκρίνεται στην επόμενη φάση. Αν ηττηθεί από την ¶ρσεναλ μέσα στην έδρα του, τότε θέλει, η Σταντάρ Λιέγης να μη νικήσει την ¶λκμααρ.

Για το σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης, ο Ζίκο θα έχει στη διάθεσή του το Ζαουάντ Ζαϊρί, αλλά όχι και το Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος πέρασε πολλά τον τελευταίο καιρό, μία με τον τραυματισμό του και μία με την ίωση που τον ταλαιπώρησε!

Όσον αφορά στο Ντιόγο, ο Βραζιλιάνος άσος θα είναι λογικά στην αποστολή, για τον αγώνα με τον ¶ρη στη Θεσσαλονίκη. Ζεβλάκοφ και Ντάρμπισιρ, ανεβάζουν ρυθμό και σύντομα θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Τέλος, ο Ιεροκλής Στολτίδης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία των ενοχλήσεων, που νιώθει στο στήθος.

Από τη μεριά της, η ομάδα του Λονδίνου, έρχεται στην Ελλάδα με πολλές απουσίες. Φαν Πέρσι, Γκιμπς, Μπέντνερ, Κλισί, Τζουρού και Ροσίτσκι, είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολοι για το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι οι Εμπουέ, Τραορέ, Γκαλάς και Εντουάρντο!

Η ευκαιρία των Πειραιωτών είναι τεράστια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός στα αποδυτήρια του πρωταθλητή. Τα πιτσιρίκια του Βενγκέρ, θα έρθουν για τη νίκη, θέλοντας να αποδείξουν, πως οι τελευταίες άσχημες εμφανίσεις, είναι πλέον παρελθόν. Εξάλλου, αυτό ζήτησε μέσω δηλώσεών του και ο Αλσατός κόουτς.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις