Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Ζαϊρί

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009 19:25
UPD:19:32
A- A A+

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τετάρτης με την ¶ρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» συμπεριλήφθηκε ο Ζαουάντ Ζαϊρί.

Ο Μαροκινός άσος των «ερυθρόλευκων» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας και η συμμετοχή στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες» θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Μαροκινός άσος των «ερυθρόλευκων» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας και η συμμετοχή στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες» θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση πως κριθεί 100% έτοιμος για τη μάχη της Τετάρτης, θα πάρει τη θέση του Λεονάρντο στο αριστερό άκρο της μεσαία γραμμής ενώ δεν αναμένονται περεταίρω αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα στην Ξάνθη.

Στο μεταξύ, οι Ντιόγκο, Λεντέσμα, Ντάρμπισιρ και Ζεβλάκοφ προπονήθηκαν ατομικά στο γυμναστήριο και στο γήπεδο ενώ οι Γκαλέτι και Μπράβο απουσίασαν από το τελευταίο μέρος της προπόνησης, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές κατά διαστήματα

Τέλος, ο Παναγόπουλος έκανε, λόγω ίωσης, ατομική προπόνηση, ο Τοροσίδης ήρθε στο Ρέντη το πρωί και ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο ενώ Στολτίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο) ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Προειδοποίηση στους φιλάθλους

Έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να μην προβεί σε δυσάρεστες ενέργειες την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη», καθώς η ομάδα απειλείται με τιμωρία από την UEFA, έκανε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει, εν όψει του αγώνα του Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ARSENAL, να υπενθυμίσει στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο ότι βασικό μέλημα, εκτός της νίκης, είναι η προστασία του γηπέδου μας και κατ' επέκταση της ομάδας μας.

Είμαστε ήδη σε καθεστώς επιτήρησης για τα επόμενα 3 χρόνια εξ' αιτίας ενεργειών από ελάχιστους που όμως βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρο το σύλλογο, καθώς και τους πολλούς χιλιάδες φιλάθλους μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το καλό της ομάδας μας έχουν άριστη συμπεριφορά.

Παρακαλούμε όλους όσους έρθουν την Τετάρτη στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά, καθώς και το παραμικρό δυσάρεστο συμβάν (ρήψη αντικειμένων, χρήση laser, καπνογόνα) θα προκαλέσει τιμωρία για την ομάδας μας, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν επιθυμεί», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις