Πανιώνιος: Στο σκαμνί ο Εστογιανόφ

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2009 18:39
UPD:19:21
A- A A+

Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ κλήθηκε, όπως αναμενόταν, από τον αθλητικό δικαστή για το επεισόδιο που είχε με τον Κάρλος Αραούχο, στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ και τον περιμένει βαριά τιμωρία.

Bαριά τιμωρία περιμένει τον άσο του Πανιωνίου για το επεισόδιο που είχε με τον Κάρλος Αραούχο της ΑΕΚ.

Η κλήση του αθλητικού δικαστή αναφέρει:

«Η Πειθαρχική επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος ESTOYANOFF FAB. Βάσει των αναφερομένων στο από 6/12/2009 Φύλλο Αγώνα, το οποίο γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 παρ. 3 και 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα διότι 'Μετά τη λήξη του αγώνα χτύπησες με γροθιά στο μάτι τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ARAUJO CAR. προξενώντας σΆ αυτόν τραύματα στο μάτι'. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 5, 10 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Εκτός από τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου σε απολογία κλήθηκαν την Παρασκευή (11/12, 12.00) άλλες εφτά ομάδες για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους και οι ΠΑΕ Λεβαδειακός και ¶ρης για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών τους, καθώς υπήρξε επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων, με τον Μασάδο να επιτίθεται στον Φερναντέζ.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΠΑΕ Ατρόμητος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ¶ρης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά ποδοσφαιριστών των διαγωνιζόμενων ομάδων στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδεικός – ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΕ Ηρακλής. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Λεβαδειακός: Για την συμπεριφορά ποδοσφαιριστών των διαγωνιζόμενων ομάδων στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός – ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος – ΠΑΕ ΑΕΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Λάρισα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις