Αισιοδοξεί για νίκη έναντι του Ολυμπιακού ο Βενγκέρ

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2009 18:56
A- A A+

Η ¶ρσεναλ θα παραταχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (9/12) για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως ο Αρσέν Βενγκέρ αισιοδοξεί.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, συνεπώς βαθμολογικό ενδιαφέρον για αυτούς δεν υπάρχει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Αλσατός προπονητής πήρε μαζί του μία ομάδα σαν αυτή που συνήθως χρησιμοποιεί στους αγώνες του Κάρλινγκ Καπ, η οποία έχει μέσο όρο ηλικίας 20 ετών.

Ο ίδιος πιστεύει όμως ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, για να απαντήσει και σε όσους την κατηγορούν (βλέπε ¶λκμααρ) για αδιαφορία στην τελευταία αγωνιστική.

«Αφήσαμε μερικούς παίκτες πίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν χρειάζεται απαραίτητα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες που αφήσαμε πίσω χρειάζονται ξεκούραση. Ταξιδέψαμε με μία νεανική ομάδα, ενώ έχουμε και παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς όπως ο Γουόλκτο και μπορούν να παίξουν», δήλωσε ο Βενγκέρ στο «Sky Sports».

«Είναι ρίσκο, γιατί αν δεν κερδίσουμε θα δεχθούμε κριτική. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και θα είναι μία ακόμα εμπειρία γι' αυτούς να δείξουν πόσο καλοί είναι. Θέλουμε άλλωστε πάντα να κερδίζουμε», πρόσθεσε ο προπονητής της ¶ρσεναλ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις