Εγκώμια Βενγκέρ για Ζίκο

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2009 22:06
A- A A+

Το βράδυ της Τρίτης έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή της ¶ρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου εκθείασε τον Ζίκο.

Ο Αλσατός προπονητής χαρακτήρισε τον τεχνικό του Ολυμπιακού ως «μεγάλη μορφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» αλλά απέφυγε να πει αν οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι η δεύτερη ομάδα που θα προκριθεί από τον όμιλο: «Μετά και από τα αυριανά αποτελέσματα θα φανεί ποιος αξίζει να περάσει. Θα προσπαθήσουμε και πάλι να δυσκολέψουμε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους νέους παίκτες να αποδείξουν την ποιότητα τους σε ένα ματς με πίεση. Παίξαμε καλά με τη Σίτι αλλά όχι τόσο καλά όσο χρειαζόταν. Ελπίζω οι παίκτες μου να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δείξουμε τι αξίζουμε», δήλωσε ο Βενγκέρ.

Ο Μίκαελ Σιλβέστρ μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ¶ρσεναλ. «Έχουμε ποιότητα και τα παιδιά το έδειξαν στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι. Θα πρέπει να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από αυτά τα ματς», δήλωσε ο παίκτης των «κανονιέρηδων».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις