Τσάμπιονς Λιγκ: Γιουβέντους - Μπάγερν Μονάχου 1-4

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2009 23:57
REUTERS/ALESSANDRO BIANCHI

A- A A+

Το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μπάγερν, αποδείχτηκε πως... δεν ήταν ντέρμπι. Οι Βαυαροί διέσυραν του Ιταλούς μέσα στην έδρα τους με 1-4 και πήραν την πρόκριση. Στο άλλο παιχνίδι, η Μπορντό συνέχισε νικηφόρα, 1-0 τη Μακάμπι.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει την πρόκριση μέσα στην Ιταλία και απέναντι από τη Γιουβέντους, νικώντας τη με 1-4.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, από το γκολ του Νταβίντ Τρεζεγκέ στο 19ο λεπτό, όμως από κει και πέρα οι Βαυαροί πήραν τα ηνία του παιχνιδιού. Ο Μπουτ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αρχικά και ο Όλιτς στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Το γκολ του Γκόμες επτά λεπτά πριν τη λήξη, απλά σφράγισε πανηγυρικά την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γιουβέντους: Μπουφόν, Κάσερες, Λεγκροτάλιε, Καναβάρο, Γκρόσο, Μέλο, Καμορανέσι, Μαρκίσιο, Ντιεγκο,λ Ντελ Πιέρο, Τρεζεγκέ

Μπάγερν Μ.: Μπουτ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντεμικέλις, Μπαντστρούνπερ, Φαν Μπόμελ, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Πράνιτς, Γκόμεζ, Όλιτς.

Μακάμπι Χ. - Μπορντό 0-1

Ματς τυπικής διαδικασίας ήταν για τη Μπορντό αυτό απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, καθώς οι Γιορδίνοι είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου.

Παρ' όλα αυτά η γαλλική ομάδα μόνο αδιάφορη δεν ήταν κι ας μην είχε στη σύνθεση τη τα τρία της αστέρια, που ακούν στα ονόματα των Γκουρκίφ, Σαμάχ και Ντιαρά. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ζουσιέ στο 12ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μακάμπι Χ.: Νταβίνοτοβιτς, Μεσουμάρ, Τεξέιρα, Κεϊνάν, Μασιλέλα, Καγιάλ, Κούλμα, Γκολάσα, Γκαντίρ, Ραφαέλοφ, Ντβαλισβίλι

Μπορντό: Παμέ, Ζουριετί, Σανέ, Πλασέντε, Βέντελ, Τραορέ, Φερνάντο, Σαϊβέ, Ζουσιέ, Μπεγιόν, Καβενάγκι.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις