Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2009 23:59
A- A A+

Πραγματοποιώντας μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, ο ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Εσιέν (19') και Ντρογκμπά (26') τα γκολ των «μπλε», Ζεβλάκοφ (6') και Μιροσάβλιεβιτς (87') οι σκόρερ της κυπριακής ομάδας.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Χαραλαμπίδης έβγαλε την μπαλιά στον Ζεβλάκοφ και ο Πολωνός πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Η Τσέλσι έφερε το ματς στα ίσια στο 19ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Εσιέν έξω από την περιοχή, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χιώτη. Επτά λεπτά αργότερα, ο Ντρογκμπά έκανε το 2-1, ψαλιδίζοντας τις ελπίδες του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση.

Το αποτέλεσμα στην Μαδρίτη, με την Πόρτο να επικρατεί άνετα της Ατλέτικο, έδινε δικαίωμα στους "γαλαζοκίτρινους" να ελπίζουν για πρόκριση στο Europa League, σε περίπτωση βέβαια που επικρατήσουν της αγγλικής ομάδας.

Έτσι, στα τελευταία λεπτά ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε και πίεσε την αντίπαλο, του καταφέρνοντας μάλιστα να ισοφαρίσει με γκολ του Μιροσάβλιεβιτς στο 87'. Το τελικό 2-2 δεν ήταν αρκετό για τους Κύπριους, οι οποίοι πάντως αποχώρησαν από το Τσάμπιονς Λιγκ με ψηλά το κεφάλι...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΣΕΛΣΙ (Κάρλο Αντσελότι): Τέρνμπουλ, Εσιέν (27' Λάμπαρντ), Καρβάλιο, Κόουλ, Ντρογκμπά, Μίκελ, Μαλουντά, Ζιρκόφ, Τέρι, Μπελέτι, Κακουτά (73' Μπορίνι)

ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Χιώτης, Πάουλο Ζόρζε, Πουρσαϊτίδης, Χαραλαμπίδης, Κοσόφσκι (71' Μιροσάβλιεβιτς), Μπρούρσε, Ζεβλάκοφ (82' Μπρέσκα), Έλιο Πίντο, Νούνο Μοράις, Χατζί (34' Ηλία), Μιχαήλ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις