Στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η ΤΣΣΚΑ

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2009 00:24
UPD:12:53

Η ΤΣΣΚΑ είναι η ομάδα που ακολουθεί την Μάντσεστερ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά από τη νίκη της επί της Μπεσίκτας με 2-1.

A- A A+

Η ΤΣΣΚΑ είναι η ομάδα που ακολουθεί την Μάντσεστερ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά από τη νίκη της επί της Μπεσίκτας με 2-1. Η Γιουνάιτεντ δεν έκανε το χατίρι στην Βολφσμπουργκ και τη νίκησε με 3-1 στη Γερμανία.

Μπεσίκτας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2

Ένα γκολ του Αλντονίν στο 94ο λεπτό του αγώνα έδωσε την πρόκριση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στην Μπεσίκτας. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο 40' με όμορφο πλασέ του Κράσιτς, όμως οι Τούρκοι δήλωσαν παρόντες με το γκολ του Μπομπό στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση, ακολουθώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπεσίκτας: Ρουστού, Κας, Σίβοκ, Φεράρι, Ουζουλμές, Τοραμάν, Ερνστ, Φινκ, Εκρέμ Νταγκ, Τέγιο, Μπομπό.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Οντιά, Σεμπρέρας, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Αλντονίν, Ράχιμιτς, Κράσιτς, Μαμάεφ, Ντζαγκόεφ, Νεσίντ.

Βόλφσμπουργκ-Μάντσεστερ Γ. 1-3

Με έναν καταπληκτικό Μάικλ Όουεν, που πέτυχε χατ-τρικ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε το χατίρι στην Βόλφσμπουργκ και τη νίκησε μέσα στην έδρα της.

Η Γιουνάιτεντ δεν έκανε το χατίρι στην Βολφσμπουργκ και τη νίκησε με 3-1 στη Γερμανία.

Οι ¶γγλοι ταξίδεψαν με 14 απουσίες στη Γερμανία, όμως απέδειξαν ότι είναι η κορυφαία ομάδα του ομίλου, με τον πίνακα του σκορ να δείχνει 1-3. Για την ιστορία, ο Τζέκο είχε ισοφαρίσει προσωπικά για τους «λύκους».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βόλφσμπουργκ: Μπανάλιο, Ράιτερ, Ρικάρντο Κόστα, Μπαρτσάλι, Σεφέρ, Ζοσουέ, Χασέμπε, Γκερτνερ, Μισίμοβιτς, Γκραφίκε, Ντζέκο

Μάντσεστερ Γ.: Κούζτσακ, Παρκ, Φλέτσερ, Κάρικ, Εβρά, Γκίμπσον, Σκόουλς, Νάνι, Ουέλμπεκ, ¶ντερσον, Όουεν.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις