Ηρακλής: Επέστρεψαν Ντιέ και Ηλιάδης

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2009 22:21
A- A A+

Κανονικά έδωσαν το παρόν στη σημερινή προπόνηση οι Ντιέ και Ηλιάδης και υπολογίζονται από τον Κωφίδη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβοριανός μέσος του Ηρακλή έβγαλε το πλήρες πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίσει ενοχλήσεις επαληθεύοντας τις προβλέψεις του ιατρικού επιτελείου περί επιπόλαιου τραυματισμού. Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν η εξέλιξη του Στέλιου Ηλιάδη ο οποίος επανήλθε με θεαματικό τρόπο ξεπερνώντας σε μικρό χρονικό διάστημα τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν.

Ειδικό πρόγραμμα ατομικής προπόνησης ακολούθησαν οι Λέκι, Μιλάνο και Πιλότο οι οποίοι δεν υπολογίζονται για την ερχόμενη αναμέτρηση. Η προπόνηση των «κυανολεύκων» περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής και λειτουργίας στον χώρο ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό δίτερμα. Ο Σάββας Κωφίδης θα έχει την δυνατότητα στην αυριανή προπόνηση που θα γίνει στο «Καυτανζόγλειο» να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου ο προπονητής του Ηρακλή θα πάρει την οριστική του απόφαση για τους δύο Βραζιλιάνους, Έβερτον και Τούτσε, μετά την διεξαγωγή ενός φιλικού ώστε να έχει σαφέστερη εικόνα για το πως ανταποκρίνονται σε συνθήκες αγώνα.

Γενέθλια ο Γιαννούλης

Στο επίκεντρο βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Γιαννούλης που είχε την τιμητική του. Τον αμυντικό των «κυανολεύκων», που έγινε 22 ετών τον περίμενε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της προπόνησης μία τούρτα μετά από πρωτοβουλία του γενικού αρχηγού Μανώλη Τουμπόγλου.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις