Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2009 23:52
A- A A+

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Champions League. Ακολουθεί η απόδοση των «ερυθρόλευκων» στο παιχνίδι με την ¶ρσεναλ.

Αντώνης Νικοπολίδης: Έκανε την απόκρουση του αγώνα στο τετ-α-τετ του Βέλα στο 52ο λεπτό, κρατώντας το πολύτιμο 1-0 σε κρίσιμο σημείο, ενώ γενικά δεν αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες.

Όλοφ Μέλμπεργκ: Επιβλητικός ο Σουηδός. Μπορεί η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού να παρουσίασε πολλά κενά, όμως στο ένας με έναν ο έμπειρος αμυντικός ήταν αλάνθαστος. Ίσως ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Το έργο του κόντρα στους δαιμόνιους πιτσιρικάδες του Βενγκέρ ήταν εκ προοιμίου δύσκολο. Στο πρώτο μέρος έχασε σε μερικές περιπτώσεις τους αντιπάλους του με λάθος τάκλιν, όμως στην επανάληψη ανέβηκε και η παρουσία του κρίνεται θετική.

Γιώργος Γκαλίτσιος: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ο διεθνής αμυντικός. Αμυντικά πήρε άριστα, ενώ ανέβηκε ουκ ολίγες φορές από τα δεξιά ώστε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ με σέντρες.

Ραούλ Μπράβο: Ήταν αρκετά ασταθής στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα έβρισε τα πατήματα του και προωθήθηκε αρκετές φορές ώστε να βοηθήσει στον επιθετικό τομέα. Παράλληλα, με καίριες επεμβάσεις απέτρεψε κινδύνους από αριστερά.

Λεονάρντο: Ο Βραζιλιάνος διάγει τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής. Απέκτησε ένα υγιέστατο παιδάκι, χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη και με υποδειγματικό πλασέ στην αντεπίθεση σημείωσε το «χρυσό» γκολ των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην ¶ρσεναλ. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει; Απέδειξε πως στον κενό χώρο είναι πολύ επικίνδυνος.

Λουτσιάνο Γκαλέτι: Κάτι από τον περσινό Γκαλέτι θύμισε ο Αργεντινός. Με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του δημιούργησε πολλά ρήγματα από τα δεξιά, όμως όσο κύλαγαν τα λεπτά η απόδοση του έπεφτε, λόγω και της κούρασης.

Εντσο Μαρέσκα: Καταλυτική η παρουσία του Ιταλού. Έφερε την ηρεμία στο χώρο του κέντρου και έφτιαχνε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έτρεχε ασταμάτητα επί 90 λεπτά.

Ντουντού: Μέτρια εμφάνιση του Βραζιλιάνου, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες και έκανε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή.

Γκονσάλες Οσκαρ: Στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε καθόλου. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση του και με κάθετες πάσες δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ.

Κώστας Μήτρογλου: Ο 21χρονος αμυντικός έδωσε πολλές μάχες στην επίθεση, ωστόσο ήταν απελπιστικά μόνος. Είχε δύο ευκαιρίες να σημειώσει ένα γκολ, όμως τις σπατάλησε. Θετική εμφάνιση.

Αλλαγές…

Ντιντιέ Ντομί: Έπαιξε στο τελευταίο πεντάλεπτο και δεν μπορεί να κριθεί.

Τάσος Πάντος: Αγωνίστηκε μόνο για το χειροκρότημα…

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις