Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «16» συνεχίζουν Μπαρτσελόνα και Ίντερ

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 00:01
UPD:11:18
A- A A+

Μπαρτσελόνα και Ίντερ, τα μεγάλα φαβορί του ομίλου, συνεχίζουν στους «16» του Champions League, καθώς νίκησαν με 2-1 και 2-0 την Ντιναμό Κιέβου και τη Ρούμπιν αντίστοιχα. Το γκολ του Μέσι στο 86' χάρισε την πρώτη θέση στους Καταλανούς.

Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα 1-2 (1' Μιλέφσκι-32' Τσάβι, 86' Μέσι)

Ψυχρολουσία για την Μπαρτσελόνα στο Κίεβο. Μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Σεφτσένκο εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Μιλέφσκι πετάχτηκε και βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν για να τη στείλει στα δίχτυα του Βαλντές και να ανοίξει το σκορ.

Οι Καταλανοί αντέδρασαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τη συμπλήρωση του ημιώρου. Συγκεκριμένα στο 32' ο Τσάβι σκόραρε για την Μπαρτσελόνα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το παιχνίδι όδευε προς το φινάλε όμως ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 86' έκανε το 2-1 για την Μπαρτσελόνα χαρίζοντάς της τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο.

Οι συνθέσεις:

Ντιναμό: Σοβκόφσκι, Μπετάο, Βουκόγεβιτς, Σεφτσένκο, Μιλέφσκι, Ερεμένκο, Μίχαλικ, Μαγκράο (75' Νίνκοβιτς), Γιουσούφ, Λεάντρο Αλμέιδα, Γιαρμολένκο

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι ¶λβες, Πικέ (88' Μάρκες), Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα (81' Πέδρο), Ιμπραΐμοβιτς, Μέσι, Κεϊτά, Μπουσκέτς, Αμπιντάλ

Ίντερ-Ρούμπιν Καζάν 2-0 (31' Ετό, 64' Μπαλοτέλι)

Ο Σαμουέλ Ετό έβαλε μπροστά στο σκορ την Ίντερ στο 31' μετά από προσπάθεια του Μπαλοτέλι, που βρήκε τον Καμερουνέζο στην περιοχή της Ρούμπιν και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο 64' οι «νερατζούρι» σφράγισαν τη νίκη με σκόρερ τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος με έναν μακρινό «κεραυνό» δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ριζικόφ.

Οι συνθέσεις:

Ίντερ: Ζούλιο Σέζαρ, Ζανέτι, Στάνκοβιτς (52' Καμπιάσο), Λούσιο, Μότα, Ετό, Σνάιντερ, Μαϊκόν, Μιλίτο, Σάμουελ (15' Κόρντομπα), Μπαλοτέλι (77' Μουντάρι)

Ρούμπιν: Ριζικόφ, Σέζαρ Νάβας, Σέμακ, Σαλουκβάτζε, Ντομίνγκεζ, Ριαζάντσεφ (84' Μπαλιάικιν), Νόμποα (81' Μπιστρόφ), Καλέσιν, Ποπόφ, Μουράφσκι, Καραντενίζ (76' Κασάεφ).

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις