Πανηγυρική πρόκριση για Στουτγκάρδη

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 00:03
UPD:13:47

Η Στουτγάρδη μέσα σε έξι λεπτά πέτυχε τρία γκολ και πανηγύρισε τη νίκη (3-1) και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον έκτο όμιλο, αφήνοντας την Ουνιρέα τρίτη.

A- A A+

Η Στουτγάρδη μέσα σε έξι λεπτά πέτυχε τρία γκολ και πανηγύρισε τη νίκη (3-1) και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αφήνοντας την Ουνιρέα τρίτη. Πρώτη στον όμιλο κατετάγη η Σεβίλλη, που νίκησε τη Ρέιντζερς με 1-0.

Σεβίλλη-Ρέιντζερς 1-0 (8' Κανουτέ)

Προβάδισμα νωρίς στο σκορ πήρε η Σεβίλλη, καθώς στο 7' κέρδισε πέναλτι, το οποίο ένα λεπτό αργότερα εκτέλεσε εύστοχα ο Κανουτέ, κάνοντας το 1-0.

Πρώτη στον όμιλο κατετάγη η Σεβίλλη, που νίκησε τη Ρέιντζερς με 1-0.

Αυτό ήταν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που όμως αρκούσε για να δώσει την πρώτη θέση του ομίλου στη Σεβίλλη.

Οι συνθέσεις:

Σεβίλλη: Πάλοπ, Κονκό, Καλά, Ντρουγκουτίνοβιτς, Φερνάντο Ναβάρο, Ζοκορά, Ρομαρίκ (73' Ντούσερ), Χεσούς Νάβας, Ντιέγκο Καπέλ, Ρενάτο (81' Κονέ), Κανουτέ (60' Νεγκρέδο)

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Γουΐτακερ, Γουέιρ, Μπουγκέρα, Πάπατς, Τόμπσον, ΜακΚάλογκ, Μπίσλεϊ, Σμιθ (84' Φλεκ), Ντέιβις, Κένι Μίλερ

Στουτγκάρδη-Ουνιρέα 3-1 (5' Μαρικά, 8' Τρες, 11' Πογκρέμπνιακ-46' Σεμέδο)

Μέσα σε έξι λεπτά ουσιαστικά η Σουτγκάρδη «καθάρισε» το παιχνίδι, σκοράροντας τρεις φορές από το 5' ως το 11'. Ο Μαρικά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς, ο Τρες στο 8' με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πογκρέμπνιακ με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή της Ουνιρέα έκανε το 3-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 46', ο Πάουλο Σεμέδο μείωσε για την Ουνιρέα σε 3-1, ωστόσο αυτό ήταν το τελικό σκορ, που χάρισε την πρόκριση στη γερμανική ομάδα, έστω και στην τελευταια αγωνιστική. Τρίτη η Ουνιρέα, που συνεχιζει στο Europa League.

Οι συνθέσεις:

Στουτγκάρδη: Λέμαν, Τσελότσι, Τάσκι, Ντελπιέρ, Μποκά, Τρες, Κεντίρα (60' Κουζμάνοβιτς), Γκέμπχαρτ, Χλεμπ (55' Ρούντι), Μαρικά (83' Κακάου), Πογκρεμπνιακ

Ουνιρέα: Αρλάουσκις, Μπορντεάνου, Μπρούνο Φερνάντες, Μεχμέντοβιτς, Μπραντάν, Αποστόλ (86' Τοντοράν), Παντουρέτου, Σεμέδο, Μπαλάν (62' Ρουσέσκου), Ονόφρας (46' Βάργκα), Μπιλάσκο.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις