Έμφραγμα στο 95' για ¶λκμααρ

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 00:14
UPD:13:43

Η ¶λκμααρ κρατούσε την τρίτη θέση και τη συμμετοχή στο Europa League στα χέρια της ως το 94', καθώς ήταν μπροστά στο σκορ στη Λιέγη με 1-0, όμως στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η Σταντάρ με κεφαλιά του τερματοφύλακά της, Μπόλατ, σκόραρε και κράτησε αυτή την τρίτη θέση.

A- A A+

Η ¶λκμααρ κρατούσε την τρίτη θέση και τη συμμετοχή στο Europa League στα χέρια της ως το 94', καθώς ήταν μπροστά στο σκορ στη Λιέγη με 1-0, όμως στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η Σταντάρ σκόραρε και κράτησε αυτή την τρίτη θέση.

Η ¶λκμααρ πήρε προβάδισμα στο 41'. Έπειτα από μία υποδειγματική αντεπίθεση ο Ποκονιόλι έκανε τη σέντρα και ο Λενς πρόλαβε τον Μπολάτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βέλγων.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της τρίτης θέσης και της συμμετοχής στο Europa League, όμως ο Μπολάτ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1 κι έτσι η Σταντάρ θα συνεχίσει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι συνθέσεις:

Σταντάρ Λιέγης: Μπολάτ, Φελίπε, Νταλμά, Εμποκανί, Ντε Καμάργκο, Μουλεμό, Καμοτσάτο, Σάαρ, Γιοβάνοβιτς, Νικάισε, Βίτσελ

¶λκμααρ: Ρομέρο, Γιάλιενς, Μορένο, Ποκονιόλι, Ντα Σίλβα, Λενς, Σχάαρς, Ελ Χαμνταουί, Ντεμπελέ, Μοισάντερ, Χόλμαν (46' Μάρτενς)

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις